Naha Anjeun Ngawangun Aplikasi Mobile atanapi Situs Mobile?

kedah anjeun ngawangun aplikasi mobile atanapi cutoff halaman wéb mobile

Kuring kantos biasa mikir yén aplikasi sélulér bakal jalan dina software desktop tapi henteu katingalina populasi aplikasi anu peryogi pisan. Sabalikna, platform anu anjeun tiasa ngawangun aplikasi sélulér janten langkung terjangkau unggal dinten (urang ngawangun App iPhone kami dina Appifier $ 500) ... sareng seueur diantarana ngadukung tablet atanapi seluler dina alat atanapi platform naon waé.

Kaputusan antara ngawangun halaman wéb mobile atanapi aplikasi mobile pamustunganana mangrupikeun kaputusan anu unik pikeun bisnis anjeun. Upami tiasa, perusahaan kedah ngembangkeun duanana pikeun ngungkitkeun dua platform anu kuat ieu. Upami ngan ukur hiji anu tiasa kapilih, bisnis kedah ditaksir heula tujuan sareng sumberna, teras ngémutan caket bédana anu lengkep dina infographic sareng pemirsa anu aranjeunna hoyong ngahontal. Ngan ukur hiji bisnis tiasa nyaritakeun metode seluler mana anu bakal nyayogikeun langkung seueur nilai, kaunggulan, sareng kasempetan ku pasar seluler anu masif.

Kuring yakin yén sadaya jelema kedah gaduh halaman wéb sélulér, henteu paduli naha anjeun mutuskeun gaduh aplikasi. Angka éta konsisten yén jalma-jalma mariksa email, browsing situs, balanja sareng ningali pidéo tina alat sélulérna langkung ti heula sateuacanna ... sareng jumlahna beuki ningkat. Nalika pangembangan wéb sélulér ngamungkinkeun sakedik kalenturan, aplikasi masih nawiskeun langkung seueur deui.

kedah anjeun ngawangun aplikasi mobile atanapi halaman wéb mobile

Naha Anjeun Ngawangun Aplikasi Mobile atanapi Halaman Wéb Mobile? by MDG Iklan

2 Komentar

  1. 1

    Kuring parantos nyarankeun ka batur pikeun ningali anu saé pikeun naha aranjeunna leres-leres peryogi aplikasi sélulér. Kuring pikir pikeun kaseueuran usaha alit, aranjeunna kedah konsentrasi dina bangun halaman wéb mobile anu pantes mimiti ngemutan Google ngahukum anjeun pikeun henteu gaduh. Teras, engké upami anjeun ningali kabutuhan aplikasi sélulér, anjeun tiasa sacara gampil nambihan kanggo penggemar anu ngamuk.

  2. 2

    Patarosan anu matak lieur, tapi kuring pikir halaman wéb mobile mangrupikeun anu pangsaéna pikeun dimimiti sareng engké upami anjeun hoyong, anjeun tiasa milari App.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.