Faktor Top Pikeun Dursasana Push Notification App Mobile Épéktip

Faktor Pemberitahuan Push App Mobile

Isro nyaéta waktos nalika ngahasilkeun kontén hébat parantos cekap. Tim redaksi ayeuna kedah mikirkeun épisiénsi distribusi na, sareng Dursasana pamirsa janten berita utama.

Kumaha carana aplikasi média pikeun (sareng ngajaga) pangguna na aktipitas? Kumaha Anjeun métrik ngabandingkeun sareng rata-rata industri? Pushwoosh parantos dianalisis kampanye push notification tina 104 toko berita aktif sareng siap masihan anjeun waleran.

Naon Aplikasi Media Anu Paling Terlibat?

Tina naon anu urang titénan di Pushwoosh, métrik béwara push nyumbang pisan kana kasuksésan aplikasi média dina papacangan pangguna. Anyar kami push tolok ukur béja parantos ngungkabkeun:

  • rata tingkat klik-liwat (CTR) pikeun aktip média nyaéta 4.43% dina ios sareng 5.08% dina Android
  • rata laju milih-di nyaéta 43.89% dina ios sareng 70.91% dina Android
  • rata frékuénsi olahtalatah push nyaéta 3 ngadorong per dinten.

Kami ogé parantos nyatakeun yén, maksimal, aplikasi média tiasa kéngingkeun:

  • 12.5X langkung luhur tingkat klik-liwat dina ios sareng 13.5X CTR langkung luhur dina Android;
  • 1.7X langkung luhur ongkos milih-di dina ios sareng 1.25X tingkat opt-in langkung luhur dina Android.

Anu matak, aplikasi média kalayan métrik Dursasana pangguna anu pang luhurna gaduh frékuénsi béwara push anu sami: aranjeunna ngirimkeun 3 push unggal dinten, sapertos biasa.

8 Faktor anu Ngaruh Dursasana Pamaké Aplikasi Mobile 

Kumaha aktip média ngarah ngahontal pikeun narik pamiarsa yen sacara épéktip? Ieu mangrupikeun téhnik sareng prinsip anu ditetepkeun ku Pushwoosh.

Faktor 1: Kacepetan Warta Dihaturkeun dina Notifikasi Push

Anjeun hoyong janten anu pangpayunna nyebarkeun berita - ieu masuk akal mutlak, tapi kumaha anjeun mastikeunna?

  • Anggo kecepatan-gancangna dorong béwara téknologi pikeun nganteurkeun béwara warta 100X langkung gancang tibatan rata-rata

Tina pangalaman urang, nalika aplikasi média nyepetkeun pangiriman notifikasi push na, milikna CTRs tiasa ngahontal 12%. Ieu sahenteuna dua kali rata-rata urang parantos ngungkabkeun dina pangajaran data urang.

  • Ngalancarkeun prosés éditor pikeun ngirim bewara push

Pastikeun yén ngamajukeun kontén ngalangkungan gancang sareng saderhana pikeun saha dina tim aplikasi média anjeun. Pilih parangkat lunak push notification anu ngamungkinkeun ngadistribusikaeun berita sareng longreads dina menit - tanpa terang kumaha kode. Salami sataun, éta tiasa nyalametkeun anjeun tujuh dinten damel lengkep!

Faktor 2: Prompt Opt-in Custom pikeun Bewara Push

Ieu mangrupikeun trik saderhana: taroskeun ka pemirsa anjeun jejer mana aranjeunna hoyong diwartosankeun sanés naroskeun naha aranjeunna badé nampi sagala bewara pisan.

Di tempat, ieu bakal mastikeun tingkat opt-in anu langkung luhur dina aplikasi anjeun. Salajengna, ieu bakal ngamungkinkeun pikeun langkung segmentasi granular sareng sasaran anu tepat. Anjeun teu kedah héran naha eusi anu anjeun promosikeun aya hubunganana - pamiarsa ngan ukur bakal kéngingkeun eusi anu aranjeunna rélawan nampi! Hasilna, mérek Dursasana sareng ingetan anjeun bakal tumuh.

Ieu di handap aya dua conto has ajakan langganan dipidangkeun dina aplikasi CNN Breaking US & World News (di kénca) sareng aplikasi USA Today (di belah katuhu).

aplikasi mobile khusus pikeun talatah optin khusus 1

Ati-ati, sanaos: bari hoyong tumuh a well-segmented dasar tina pangguna anu diaksés, anjeun panginten henteu hoyong ngalegaan daptar palanggan béwara push ku sadayana.

Panilitian data Pushwoosh parantos nunjukkeun yén tingkat opt-in anu luhur henteu aya jaminan pikeun aktipitas pangguna anu luhur sareng komunikasi anjeun.

Mobile App Messaging Opt-in sareng perbandingan tingkat CTR ios vs Android

Candak? Segmentasi mangrupikeun konci, janten hayu urang cicing dina éta.

Faktor 3: Pérsasi Pamaké Potor

Pikeun maksimalkeun pungsi papacangan pamirsa, aplikasi média utama nargétkeun béja aranjeunna numutkeun atribut pangguna (umur, nagara), preferensi langganan, konsumsi kontén kapungkur, sareng tingkah laku real-time.

Dina pangalaman urang, ieu kumaha sababaraha panerbit anu numuwuhkeun CTR na ku 40% komo 50%.

Faktor 4: Push Notification Personalisasi

Segmentasi ngabantosan anjeun mikawanoh kapentingan pamiarsa anjeun. Personalisasi, samentawis éta, ngabantosan panongton anjeun ngakuan aplikasi média anjeun diantara anu sanés.

Ngaropea unggal unsur béwara push aplikasi média anjeun pikeun diperhatoskeun - tina judul dugi ka sora anu sinyal pangiriman pesen anjeun.

olahtalatah aplikasi pribadi 1

Elemen bewara push anu tiasa dipersonalisasi

Tambahkeun sentuhan émosional sareng emojis (nalika aya hubunganana) sareng personalisasi tawaran langganan ku ngamimitian ku nami pangguna. Kalayan kontén anu dinamis sapertos kitu, béwara push anjeun tiasa nampi dorongan 15-40% dina CTR.

Conto Personalisasi Pesen Aplikasi Seluler

Conto push pribadi pikeun aplikasi média tiasa ngirim

Faktor 5: Timing Notifikasi Push

Numutkeun kana statistik kami parantos ngempel dina Pushwoosh, CTR pangluhurna lumangsung dina dinten Salasa, antara 6 sareng 8 pm waktos lokal pangguna. Masalahna, mustahil pikeun aplikasi média ngajadwalkeun sadaya bewara na pikeun waktos anu tepat ieu. Seringna, editorial henteu tiasa ngarencanakeun peringatan dorongan aranjeunna sateuacana - aranjeunna kedah ngiringan berita saatos éta lumangsung.

Naon waé aplikasi média anu tiasa dilakukeun, nyaéta pikeun ngadeteksi waktos nalika pangguna na anu paling rawan pencét kana bewara sareng nyobian nganteurkeun opini sareng panjang maca. Sababaraha tips pikeun hasil:

  • Pertimbangkeun zona waktos pamiarsa anjeun
  • Atur jam jempé saluyu
  • Bingkai waktos uji A / B sareng format anu ditepikeun
  • Taroskeun ka pemirsa anjeun sacara langsung - sapertos aplikasi SmartNews anu ngabagéakeun pangguna anyar ku ajakan langganan anu naroskeun nalika aranjeunna langkung resep nampi push

olahtalatah push aplikasi mobile pooshwoosh 1

Kieu carana aplikasi média tiasa méréskeun masalah ku bewara anu henteu samentawis sareng henteu ditempelkeun, ngaleutikan opt-outs sareng ngamaksimalkeun papacangan pangguna.

Faktor 6: Frékuénsi Notifikasi Push

Beuki ngadorong aplikasi média anu dikirim, CTR handap anu aranjeunna peroleh - sareng sabalikna: naha anjeun yakin pernyataan ieu leres?

Panilitian data Pushwoosh parantos ngungkabkeun yén frékuénsi béwara push sareng CTR henteu gumantung silih - malah, aya korélasi anu volatil antara dua métrik.

frékuénsi béwara push aplikasi mobile 1

Carana nyaéta, ieu mangrupikeun penerbit anu langkung alit pikeun ngirim sakedik dorongan per dinten - dina sababaraha kasus, aranjeunna henteu tiasa kéngingkeun CTR anu luhur sabab teu ngagaduhan pamahaman anu cekap pikeun preferensi pemirsa. Penerbit anu langkung ageung, sabalikna, sering ngirim sakitar 30 bewara per dinten - sareng, tetep aya hubunganana sareng pikaresepeun.

Tétéla, frékuénsi penting, tapi anjeun kedah ékspérimén pikeun nangtoskeun jumlah poean idéal anu nyurung Anjeun aplikasi média.

Faktor 7: Platform ios vs Android

Naha anjeun perhatoskeun kumaha CTR biasana langkung luhur dina Android tibatan di ios? Ieu seueur kusabab bédana antara UX platform '.

Dina Android, ngadorong langkung katingali ku pangguna: éta tetep dipasang di luhur layar, sareng pangguna ningali éta unggal-unggal narik laci béwara. 

Dina ios dorongan ngan ukur katingali dina layar konci - nalika alat teu dikonci, ngadorong disumputkeun di pusat béwara. Sareng ku fitur-fitur anyar anu ngawatesan bewara di ios 15, seueur waspada bakal teu aya difokuskeun pikeun pangguna.

Catetan yén jumlah pamiarsa anjeun tiasa kalibet ku béwara push dina ios sareng Android bakal béda-béda ti hiji nagara ka nagara séjén.

Di Inggris, persentase pangguna ios ngaleuwihan pangsa pangguna Android ngan ukur Séptémber 2020, sareng ayeuna pamirsa platform mobile ampir sarua.

Di Amérika Serikat, Pangguna ios langkung seueur tibatan anu ngagaduhan perangkat Android ku stabil 17%.

Ieu ngandung harti yén dina jumlah anu mutlak, aplikasi média tiasa kéngingkeun langkung seueur pangguna ios di Amérika Serikat tibatan di Inggris. Inget ieu nalika ngabandingkeun métrik Dursasana anjeun di sababaraha nagara atanapi benchmarking.

Faktor 8: akuisisi vs Akad Nikah Tweaks

Data Pushwoosh nunjukkeun yén CTR puncak nalika aplikasi média ngagaduhan 10-50K teras palanggan 100-500K.

Mimitina, Dursasana pangguna lonjakan nalika toko berita parantos kéngingkeun palanggan 50K kahijina. Upami aplikasi média terus fokus kana ékspansi pemirsa, CTR turun sacara alami.

Nanging, upami panerbit ngutamakeun Dursasana pangguna tibatan akuisisi pangguna, aranjeunna tiasa nyiptakeun CTR tinggi na. Nalika aplikasi média ngumpulkeun palanggan 100K, biasana parantos ngalaksanakeun daptar tés A / B sareng diajar preferensi audiénna kalayan saé. Penerbit ayeuna tiasa nerapkeun ségméntasi paripolah pikeun ningkatkeun patalina bewara anu disebarkeun sareng tingkat dursasana.

Téhnik Notifikasi Push Mana Anu Bakal Ngajaga Pamiarsa Anjeun kalibet?

Anjeun ngagaduhan daptar faktor anu ngamajukeun papacangan pangguna ku 104 béwara aktip média média. Metode mana anu bakal ngabuktikeun paling épéktip pikeun anjeun? Ékspérimén sareng tés A / B bakal nyarios.

Dumasarkeun strategi anjeun kana prinsip segmentasi sareng personalisasi. Catet naon jinis eusi anu paling kalibet ku pamiarsa anjeun. Dina akhir poé, dasar-dasar gawé jurnalistik dina pamasaran aplikasi média ogé - éta sadayana ngeunaan ngirimkeun inpormasi anu saé pikeun panonton anu leres sareng ngajantenkeun aranjeunna aktipitas.

Pushwoosh mangrupikeun platform otomatisasi pamasaran lintas-kanal anu ngamungkinkeun ngirim nyorong bewara (mobile sareng browser), pesen dina-aplikasi, email, sareng komunikasi anu dipicu acara multichannel. Kalayan Pushwoosh, langkung ti 80,000 bisnis di seluruh dunya parantos nguatkeun Dursasana, ingetan, sareng nilai hirupna konsumén.

Kéngingkeun Demo Pushwoosh

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.