Kumaha Ngukur ROI tina Aplikasi Mobile

4 léngkah aplikasi mobile roi

Kami nuju damel sareng perusahaan pasangan dina ngembangkeun aplikasi mobile pikeun Android sareng ios ayeuna. Sedengkeun urang parantos ngalaksanakeun aplikasi nyalira, aplikasi khusus ieu meryogikeun perhatian anu langkung sakedik tibatan anu disangka. Sigana mah butuh waktu anu leuwih lila pikeun ngagarap pamasaran, kaluman, sareng medarkeun aplikasi mobile tibatan waktos pangwangunan aplikasi! Kami pasti bakal ngaluyukeun ekspektasi pikeun pagawéan sapertos kieu di hareup.

Aplikasi ieu mangrupikeun aplikasi ngagentos pikeun klien anu ngawangun kalkulator pikeun klienna - kalolobaanana insinyur. Éta mangrupikeun aplikasi anu teu aya gunana anu ngabantosan insinyur pikeun ngalakukeun rébuan itungan anu béda kalayan gampang. Aplikasi henteu ngajual nanaon sareng henteu harga naon waé. Aplikasi na ngan saukur pikeun masihan nilai ka nasabah. Ngembangkeun alat sapertos kieu pikeun ngajantenkeun padamelan masarakat langkung gampang mangrupikeun strategi pemasaran anu hadé sabab éta parantos ngulang titik kontak sareng nasabah janten anjeun tetep émut nalika aranjeunna peryogi produk atanapi jasa anjeun.

Salaku aplikasi gaganti, celah anu urang ngaidentipikasi (di luar sababaraha itungan lepat) nyaéta henteu aya interaksi dina aplikasi mobile antara perusahaan sareng pangguna. Janten kami nambihan kontak sederhana sareng fitur klik-to-talk, ogé ditarik dina video Youtube How-To sareng postingan blog pangénggalna. Ku ngadorong eupan éta ka pangguna, aplikasi sélulér ayeuna nyayogikeun gerbang anu langkung ningkat pikeun ngawangun pangasilan anu langkung saé sareng bahkan mungkin kéngingkeun sababaraha penjualan langsung tina panggunaan.

Naha anjeun fokus kana mobilisasi palanggan atanapi padamel, infographic ieu ngaliput sadayana dasar: nangtoskeun tujuan anjeun, nganilai biaya, masihan KPI, sareng ngahontal itungan ROI dina angka anu tiis, atos. Ngalangkungan strategi sareng métrik sareng persamaan anu ngabuktikeun yén mobilitas perusahaan leres-leres nambihan. Jason Evans, SVP, Strategi & Inovasi Manajemén

ieu infographic ti Kony milarian pamasar ngalangkungan sagala aspek anu béda dina ngitung Return on Investment pikeun ngembangkeun aplikasi sélulér nganggo metodologi NPV (Net Present Value). Kanggo inpormasi lengkep, pastikeun ngaunduh Kony's Whitepaper Ngukur Handphone: Ngitung Suksés tina Inisiatif Seluler Anjeun.

mobile-app-roi

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.