Banding mobile - Ngajalajah Bentang Lansekap

intro banding mobile

Langkung aktip smartphone tibatan orok? Sesuatu ngeunaan éta sigana rada pikasieuneun ... sareng pikaresepeun dina waktos anu sami. Dina marios bentang aplikasi, sigana aya ton kaulinan, tapi aplikasi produktivitas bisnis kasép. Kuring yakin anjeun bakal ningali nomer ieu cocog langkung caket di masa depan, sanaos, sabab seueur perusahaan perusahaan ngadopsi strategi mobile salaku bagian tina bisnis sadidinten.

Éta henteu nyarios yén smartphone sareng alat sélulér sanésna parantos ngahontal tingkat dimana-mana. Kami nganggo éta unggal dinten, pikeun unggal hal ti mimiti ngajantenkeun hotél, dugi ka mariksa rekening bank kami, mesen pizza sareng seueur deui. Sareng aya langkung ti 1.5 juta aplikasi anu sayogi di Apple App Store sareng Google Play, konsumén ngagaduhan pilihan anu ampir teu terbatas pikeun dipilih. Tina infographic New Relic, Banding mobile: Naha Kahareupna Mobile.

banding mobile

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.