Analitik Analytics pikeun Pamekar Aplikasi Mobile

awan kaitung

Upami anjeun pangembang aplikasi sélulér atanapi perusahaan anjeun gaduh sababaraha aplikasi seluler, tradisional analytics henteu cukup motong éta. Paripolah unduhan, kinerja toko sareng kabiasaan panggunaan mangrupikeun data konci anu tiasa ngabantosan anjeun sacara signifikan ningkatkeun penjualan atanapi unduhan, ogé interaksi pangguna. Jalma-jalma ngarepkeun pangalaman anu béda nalika aranjeunna berinteraksi dina alat sélulér ... sareng analytics tiasa ngabantosan anjeun mendakan kasempetan.

Cacah mangrupikeun Platform Analytics anu ngan ukur museur ka pamekar aplikasi sélulér.

kajadian

Countly nyayogikeun sajumlah fitur sareng manpaatna:

  • dasbor - Sakali anjeun muka dasbor, anjeun bakal kagum ningali kumaha gampangna pikeun ngawas data anjeun nganggo grafik anu saé. Dashboard anu kaitung nunjukkeun sagala rupa sakaligus ku cara anu elegan. Henteu kedah ngagali sababaraha halaman pikeun milari inpormasi anu anjeun peryogikeun. Lacak sajumlah aplikasi tanpa wates sareng Countly, sareng ngalih antara aplikasi, kaulinan sareng ebooks anjeun kalayan gampang.
  • Paripolah Pamaké - Lacak mésér aplikasi anjeun sareng sistem acara khusus Countly. Lacak kalakuan palanggan anjeun, sareng alesan frustasi pikeun ningkatkeun papacangan sareng kasatiaan. Lalajo pamaén anjeun raket pikeun mastikeun kasuksésan sareng ngamaksimalkeun pendapatan kaulinan online anjeun.
  • Ngawangun Aplikasi Langkung Hadé - Countly ngabantosan anjeun ngukur sareng ngaevaluasi aktipitas aplikasi mobile sareng panerapan, ngamungkinkeun optimasi eusi seluler. Grafik anu sopan nunjukkeun dimana aya lonjakan, ngamungkinkeun ngagali kana masalah éta nyalira pikeun ngaoptimalkeun kampanye anjeun. Countly ngadukung telepon pinter, ios & Android anu terkenal di dunya, sareng ngarepkeun pikeun nambihan langkung seueur kana daptar ieu.
  • laporan - Countly nyayogikeun laporan anu saé kalebet grafik sareng tabel, nunjukkeun kumaha aplikasi anjeun dilakukeun salami periode anu ditangtoskeun. Ngahasilkeun laporan éléktronik henteu pernah gampang, berkat generator laporan Countly anu saé. Anjeun tiasa nambihan atanapi ngahapus halaman ngalangkungan generator laporan kami sareng milih jinis bagan anu bakal dipidangkeun dina unggal halaman.
  • Aksés Mobile - Entong pernah kantun wawasan berharga ngeunaan aplikasi anjeun naha anjeun aya dina rapat, di jalan atanapi ngan ukur jauh ti méja anjeun. Aktip seluler anu kaitung nawiskeun fitur usabilitas sareng visualisasi anu dioptimalkeun pisan. Pariksa salah sahiji stats aplikasi anjeun kalayan gampang diramban. Akses statistik aplikasi anjeun ti mana waé, iraha waé. Ngarobih waktos luang kana momen anu produktif.

Analisis Aplikasi Mobile

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.