Aplikasi Seluler: Naha Ngawangun, Naon Anu Ngawangun, Kumaha Ngamajukeunana

pamekaran aplikasi mobile

Kami parantos ningali usaha suksés ku aplikasi mobile sareng usaha sanés anu leres-leres bajoang. Inti kana kasuksesanna nyaéta nilai atanapi hiburan aplikasi sélulér anu diterangkeun atanapi konsumén. Inti pikeun sabagéan ageung aplikasi anu berjuang nyaéta pangalaman pangguna anu goréng, teuing salesy, kalayan nilai sakedik kanggo pangguna. Kami ogé parantos niténan aplikasi mobile anu luar biasa anu dikembangkeun tapi henteu pernah diadopsi kusabab usaha promosi anu lemah.

Pangembangan aplikasi sélulér terus turun harga sabab beuki seueur perusahaan parantos sacara efektif ngawangun kerangka sareng platform aplikasi sélulér. Éta sabenerna ngenalkeun seueur masalah ka industri kumargi ayeuna sadayana nyebarkeun aplikasi. Masalahna nyaéta henteu cekap artos diséépkeun pikeun nguji pangguna, pangalaman pangguna sareng promosi… anu leres-leres ngasilkeun atanapi ngarusak kasuksésan aplikasi sélulérna.

Masih kénéh usaha anu pantes dimodalan, anjeun kedah milarian mitra anu pas. Aplikasi sélulér tiasa ningkatkeun kasatiaan bisnis sareng ningkatkeun penjualan anjeun. Salaku conto, urang ngawangun aplikasi konversi saderhana pikeun perusahaan kimia anu ngabantosan klienna ngadamel perhitungan konversi anu akurat tanpa kedah balik deui kana desktopna. Sareng, tangtosna, aplikasi éta ngagaduhan fitur klik-to-panggil anu ngamungkinkeun aranjeunna nganuhunkeun klien kami pikeun bantosan atanapi kanggo mesen.

18% tina 500 pangecér luhur di Inggris sareng langkung ti 50% di Amérika Serikat nawiskeun palanggan pikeun aplikasi transaksional. Kalayan sapalih pangguna sélulér giliran aplikasi pikeun nyandak kaputusan pamésan, mérek kedah nyéépkeun waktos pikeun diajar kabutuhan konsumen sareng nyiptakeun pangalaman aplikasi anu langsung nyumponan kabutuhan pelanggan. Tapi sateuacan ngaluncurkeun aplikasi ageung anjeun salajengna, aya sababaraha hal konci anu kedah diémutan.

Takeaways konci tina infographic panganyarna Usablenet:

  • Sapertilu pangguna aplikasi sélulér uninstall aplikasi sabab aranjeunna leungit minat
  • 30% pangguna aplikasi sélulér bakal nganggo aplikasi deui upami nawiskeun diskon
  • 2 / 3rds pangguna média mobile di panjuru dunya nganggap transparansi penting pisan
  • 54% milénial sacara global nyatakeun yén pangalaman sélulér anu goréng bakal ngajantenkeun aranjeunna henteu kamungkinan ngagunakeun produk sanés bisnis.

Baca langkung seueur ngeunaan ngararancang strategi aplikasi mobile anu optimal dina Usablenet gratis Pitunjuk pikeun Aplikasi Mobile.

Naha Aplikasi Seluler?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.