Mcommerce Ayeuna Tumuh 200% Langkung gancang tibatan Ecommerce

statistik dagang sélulér

Naha anjeun émut barang mimiti anu anjeun mésér dina alat sélulér anjeun? Kuring henteu yakin pisan nalika kuring ngadamel beuli mobile anu munggaran, kuring nebak éta ngalangkungan aplikasi mobile Amazon atanapi Starbucks. Mésér sélulér ngagaduhan sababaraha watesan - hiji nyaéta gampang digunakeun sareng téknologi, anu sanésna ngan saukur percanten kana transaksi. Mésér sélulér ayeuna janten sipat anu kadua, padahal, sareng statistik tina Coupofy buktikeun.

Nyatana, bari e-commerce diperkirakeun bakal tumuh 15%, perdagangan sélulér diperkirakeun bakal naék ku 31% dina 2017!

Di sakumna dunya, Jepang, Inggris sareng Koréa Kidul nyababkeun kamekaran kalayan ampir 50% sataun langkung sataun. Australia sareng Walanda parantos mekarkeun perdagangan sélulér 35%.

Dina 2015, lima perusahaan anu paling luhur anu ningali pangageungna dina perdagangan seluler nyaéta GOME Electrical Appliances with 634%, Nebraska Furniture Mart with 500%, Yihaodian with 456%, VIPShop Holdings with 451% and HappiGo with 389%.

Panyadia dagang seluler pangageungna di Amérika Serikat nyaéta TicketMaster, Apple, Target, QVC sareng Kohl's (dina urutan éta). Ahéngna, Amazon henteu acan aya dina 5 luhur! Sadaya padagang ieu parantos ningali sakitar 50% kamekaran dina patalimarga sélulér sareng penjualan. Dina skala global, pamimpin e-commerce eBay terus difokuskeun sahingga gampang pikeun konsumén balanja dina smartphone sareng tablet salaku nilai pameseran tina alat ieu naék 21% unggal taun.

Rata-rata Nilai Pesenan per Gorobag masih Langkung Luhur kalayan Pangguna Tablet

nu nilai urutan rata ti toko tablet nyaéta $ 100 sedengkeun anu balanja tina konvérsi telepon pinter $ 85 rata-rata. Ogé, pembeli sélulér ti smartphone Android dipikanyaho ngagaduhan nilai urutan na 22% langkung handap tibatan réncang iOS na. Nanging, aya tilu kali langkung pembeli dina alat Android. Éta langkung ti cukup pikeun mastikeun pangalaman anjeun tiasa dianggo di ios sareng Android.

Tumuwuhna Dagang Mobile 2016

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.