Kaayaan Pamasaran Kandungan Seluler

Pamasaran eusi Mobile

Kalayan sadaya téknologi anu ayeuna sayogi, kontén dikonsumsi ku sababaraha cara anu béda sareng dina sababaraha alat anu béda. Sedengkeun desktops sareng tablet mangrupikeun pamaén ageung dina gim, alat sélulér sigana pangaruh ageung kana klik liwat ongkos sareng browsing. Dina 2013, pamasaran eusi sélulér bakal ngahasilkeun pangunjung anu ageung upami dilakukeun leres.

Kami ngumpulkeun panilitian ti urang platform blogging perusahaan klien, Compendium, sareng software pamasaran email klien, ExactTarget, pikeun nunjukkeun pangaruh pamasaran mobile salami sababaraha taun katukang sareng naon anu bakal datang. Nalika sadaya data disatukan, aya sababaraha papanggihan anu matak héran:

  • Ongkos kabuka dina alat sélulér parantos ningkat 300% ti bulan Oktober 2010 dugi ka Oktober 2012. 
  • Email sélulér nyiptakeun dua kali langkung seueur konversi tibatan kagiatan sosial atanapi milarian.
  • Mobile mungkin henteu hartosna "dina perjalanan." 51% pangguna sélulér AS browsing, milarian, sareng mésér dina alat sélulér di bumi.
  • Kunjungan wéb dina alat sélulér atanapi tablet pangluhurna dinten Kemis 15.7%.
  • Olahtalatah pamasaran SMS janten langkung populér, kalayan 31.2% agénsi anu ngagunakeun taktik ieu pikeun ningkatkeun klik.

 

Kumaha kaayaan pamasaran eusi mobile? Kalebet di buruan, atanapi kaleungitan kasempetan kanggo klik, konvérsi, sareng papacangan.

Infographic Marketing Kandungan Seluler

4 Komentar

  1. 1

    Waktos email terbuka antara transisi seluler sareng desktop pikaresepeun! Sigana urang luncat kana layar badag urang isuk-isuk tapi teras lalaunan ngamimitian balik deui ka alat sélulérna. Wah!

  2. 3

    Hei Jenn, sababaraha stats anu saé pisan di dieu, resep pisan. Kuring naroskeun perkawis ieu di SES London taun kamari, janten heran kumaha pendapat / koméntar anjeun:
    Sanaos anjeun tiasa ningali yén konvérsi parantos aya dina alat sélulér pikeun dipésér sareng e-commerce, kuring heran kumaha rupana stats pikeun sabaraha muka / maca email tapi teras ngarobih ngaliwatan desktop, janten nganggo langkung titik touch kanggo konversi (ogé ngajadikeun hésé pikeun ngalacak?). Surak - Russell

    • 4

      Hei Russell! Hatur nuhun kana koméntar anjeun. Kuring pikir éta patarosan anu saé, sareng kuring bakal ngajawab yén kalakuan pribadi kuring tiasa ngagambarkeun ieu (ningali kana alat sélulér, tapi mésér dina desktop).

      Abdi henteu ngagaduhan statistik anu pas, tapi kuring parantos ngungkulan patarosan ieu sateuacan. Ieu pamikiran kuring (langkung ti sudut pandang psikologi bisnis):

      - Upami anjeun jauh tina kanyamanan bumi atanapi méja anjeun, sigana mah konversi dina alat sélulér (pameseran) jauh pisan. Kami umur anu nyugemakeun instan, sareng upami urang hoyong, urang tumaros ayeuna. Upami urang henteu hoyong mésér waktos éta, urang panginten tiasa nyirian atanapi nyimpen dina sababaraha cara. Nanging, upami urang henteu ngajaga éta salaku kabutuhan anu dipikahoyong atanapi anu dipikagaduh, maka urang sigana bakal hilap sareng moal balik deui kecuali urang tetep sareng tetengger urang atanapi gaduh panginget. Kaseueuran bisnis B2C gaduh panginget email upami urang nempatkeun naon-naon dina karanjang balanja, tapi kuring bakal nyobian nebak yén upami urang henteu mésér dina alat sélulér sanaos, urang sigana bakal mésér éta dina desktop, atanapi, hanjakalna pikeun pangecér, kami moal mésér pisan.

      - Tina sudut pandang pelacakan, ieu dimana automasi pamasaran asup. Aya alat anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak kabiasaan browsing konsumen anjeun sareng nyiptakeun profil kanggo nasabah. Upami éta palanggan sateuacanna, ieu langkung gampang dilakukeun. Éta tiasa langkung sesah upami aranjeunna henteu acan diklasifikasikeun salaku prospek dina sistem anjeun.

      - Naha sababaraha titik touch langkung hésé pikeun ngalacak konvérsi? Leres. Pasti. Tapi éta hartosna teu mungkin? Henteu - urang ngan ukur peryogi alat canggih sareng sumberdaya khusus pikeun ngagaduhan aliran kerja anu leres. Ieu mahal, tapi dina ahir poé, éta sigana bakal ngabantosan ingetan sareng kasatiaan.

      Janten, sacara umum, henteu, kuring henteu ngagaduhan stats dina konvérsi versus browsing dina sélulér sareng tablet, teras ngarobih dina desktop, tapi nyukcruk paripolah palanggan ngalangkungan pamasaran otomatis kedah ngabantosan ieu. Hatur nuhun! Upami anjeun hoyong paguneman salajengna, punten kersa ngahubungi di Twitter: @jlisak.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.