5 Tip Optimisasi Konversi Handphone Épéktip Anu Ngagaduhan Anjeun Palanggan

5 Tip Optimisasi Konversi Seluler anu épéktip

Ieu mangrupikeun cara terang pangetahuan anu relevan: 52 persen patalimarga wéb global asalna tina smartphone. Jumlah jalma anu ngagunakeun telepon sélulér sacara skyrocketing. Éta dimana mayoritas jalma mendakan produk atanapi jasa anjeun. 

Teu aya ragu ngeunaan éta. 

Usaha kedah ngaoptimalkeun solusi wéb sélulérna pikeun mayunan gim. Éta saluran primér dimana kaseueuran jalma milari toko kopi anu pang caketna, kontraktor atap anu pangsaéna, sareng ampir naon waé anu tiasa dihontal ku Google. 

Tapi tanpa solusi web seluler anu intuitif sareng dirancang pikeun bisnis anjeun, sesah pikeun bersaing sareng anu sanés. Dina bisnis e-commerce, salaku conto, éta mendakan éta 55 persén konsumén ngadamel beuli aranjeunna nalika aranjeunna mendakan produkna liwat telepon sélulérna. 

Entong disingkirkeun! Ieu mangrupikeun 5 tip optimalisasi seluler anu épéktip pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun. 

1. Laju Ngamuat Situs Mobile Dupi Prioritas Utama Anjeun

kagancangan mobile

Kacepetan henteu janten masalah nalika ngeunaan situs mobile. 

Kanyataanna, nempokeun panalungtikan yén halaman wéb mobile anu ngamuat 5 detik atanapi langkung gancang tiasa ngahasilkeun penjualan langkung luhur tibatan anu langkung laun. Pribumi internét henteu sabar kana laju muat anu laun. Éta dianggap sumpah pikeun halaman wéb anjeun.

Untungna, anjeun tiasa ngalakukeun seueur cara pikeun ngalereskeun masalah ieu.

  • Ngurangan tambihan dina hapé anjeun. Jumlah pamundut server dina halaman wéb anjeun tiasa sacara drastis mangaruhan kagancangan na. Naha anjeun nganggo sababaraha pelacak atanapi alat analitik? Tingali dina jero tina parangkat lunak anjeun; meureun anjeun tiasa mendakan masalahna di dinya. 
  • Entong hilap ngeunaan luhur ka handap carana nangtukeun rupa panyakitna. Meureun sababaraha file anu ngarusak sistem anjeun. Payil anu langkung ageung sapertos eusi visual sacara signifikan tiasa ngalambatkeun kagancangan anjeun beban. Janten, anjeun panginten hoyong ngirangan file anjeun dina halaman wéb. Gambar, iklan-tech, sareng nomer font mangrupikeun palaku anu biasa dina ieu.
  • ngalenyepan eusi anu kedah diutamakeun. Pasangna di luhur halaman anjeun, anu kedah dimuat heula sateuacan elemen sanés dina halaman wéb. Strategi ieu tiasa ningkatkeun kagancangan anjeun nalika nganggap pangalaman pangguna UX dina situs. 

2. Pilih Desain Responsif janten Mobile Siap

Desain Ramah-Mobile

Desain mobile responsif hésé didamel. Anjeun kedah nyaluyukeun sareng ukuran layar anu béda. Tapi usahana henteu liren di dinya. Anjeun ogé kedah nimbangkeun orientasi telepon anu béda sareng platform.  

Anjeun tiasa difokuskeun tombol pikeun navigasi langkung gampang. Ménu atanapi katégori kedahna gampang diklik. Unggal halaman kedahna masihan petunjuk anu jelas pikeun pangguna dimana dimana aranjeunna badé ngalaksanakeun hal sapertos nambihan barang kana karanjang, ngabolaykeun pamundut, atanapi mariksa pesen.

Tata perenah desain kedah fléksibel. Sakuduna nampung resolusi kamampuan nulis, gambar, sareng ukuran video. Ngan émut, solusi sélulér kedah diprioritaskeun. Kaca anu teu aya tungtungna, téks ageung, sareng kontén visual anu lega mangrupikeun giliran pikeun pengunjung anjeun. 

3. Cabut Pop-up sareng Pidio Henteu perlu pikeun Pamaké Mobile

Pop-up sareng iklan video pesky éta tiasa ngarusak desain wéb anjeun sacara umum, sareng dina gilirannana, tingkat konversi anjeun ogé. 

Henteu janten masalah kumaha desain wéb mobile anjeun, ngalaksanakeun seueur teuing pop-up sacara drastis bakal ngirangan UX sareng kapuasan pelanggan, anu ngabalukarkeun tingkat konvérsi anu langkung handap.

Daripada ngahasilkeun langkung kalungguhan, anjeun panginten bakalan kéngingkeun tingkat mumbul anu langkung luhur sareng turunna patalimarga. Nyatana, numutkeun panilitian anu dilakukeun ku Koalisi pikeun Iklan Anu Hadé, sababaraha jinis iklan mobile anu paling dibenci nyaéta kieu:

  • Pop-up
  • Pidéo otomatis
  • Animasi anu teras-terasan kedip-kedip
  • Iklan gaduh undur mundur sateuacan dipecat
  • Halaman wéb sélulér anu gaduh langkung ti 30% iklan

4. Jantenkeun Gampang Ngalangkungan Checkout Seamless

Ninggali Checkout teu umum. Alesanna aya dina desain anu goréng dina halaman tés. Aya seueur faktor naha konsumén ngantepkeun produk dina karanjang balanja tanpa leres-leres ngagaleuhna. Biasana, aranjeunna henteu tiasa mendakan tombol katuhu pikeun dipencét, atanapi halaman na rumit teuing pikeun nganapigasi. 

Ku alatan éta, halaman Checkout kedah dijaga bersih sareng minimalis. Rohangan bodas sareng nyebarkeun léngkah dina sababaraha halaman bakal ngabantosan. Tombol kedah corong palanggan kana urutan anu leres tina prosés Checkout. 

Urban Outfitter Mobile Checkout

5. Tambahkeun Bentuk Pamayaran Anu sanés 

Tahap Checkout nyaéta titik dimana anjeun tiasa ngarobih pangunjung kana konsumén anu saleresna. Kituna, éta kedah dioptimalkeun pikeun transaksi anu langkung lancar sareng konvérsi anu langkung luhur. 

Entong nyangka yén sadaya palanggan anjeun bakal nganggo PayPal kanggo mayar pesenanna.

Bisnis e-commerce kedah salawasna nganggap kalenturan. Lian ti kartu kiridit atanapi pembayaran bank, anjeun panginten badé nambihan Apple Pay, sareng Google mayar kana saluran pamayaran dina halaman wéb anjeun. Dompét digital lalaunan muncul, anu usaha e-commerce kedah diintip sareng dimangpaatkeun. 

kacindekan

Nalika smartphone nuluykeun ngadominasi dunya, bisnis kedah diajar adaptasi. 

Aya seueur kasempetan dina toko dina saluran mobile. Anu diperyogikeun nyaéta desain anu saé sareng optimalisasi konstan. Tetep konsumén anjeun bahagia ngalangkungan solusi wéb sélulér anjeun ku ngajantenkeun sadayana teratur. 

Tapi aya ogé cara anu langkung saé pikeun ngalakukeun hal-hal. Anjeun tiasa kéngingkeun bantosan ti para profesional. Optimisasi sélulér tiasa sesah, tapi ku bantosan desain wéb Derry anjeun tiasa ngalaksanakeunnana kalayan finesse. Tambih Deui, anjeun tiasa ngahémat waktos kanggo fokus kana bagian sanés usaha anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.