Ngolah Kartu Kiridit sareng Checkout Mobile Dipedar

pamayaran mobile

Pangmayaran mobile janten biasa sareng strategi solid pikeun nutup usaha langkung gancang sareng ngajantenkeun prosés pembayaran langkung gampang pikeun nasabah. Naha anjeun panyayogikeun ecommerce kalayan karanjang balanja lengkep, a padagang kalayan Checkout mobile (conto urang dieu), atanapi bahkan panyadia jasa (urang anggo Buku énggal pikeun invoice kalayan pambayaran diaktipkeun), pembayaran sélulér mangrupikeun strategi anu saé pikeun nyéépkeun celah antara kaputusan pameseran sareng konvérsi anu saleresna.

Nalika urang mimiti ngadaptarkeun, kami leres-leres reuwas kumaha héséna bangun sareng ngajalankeun sareng ngartos sadayana biaya anu aya hubunganana. Éta sababaraha taun ka pengker ... ayeuna solusi sadayana-sapertos ogé Bluepay anu mempermudah prosés sareng biaya anu aya hubunganana sareng nampi kartu kiridit. Aranjeunna nyayogikeun sababaraha panduan pikeun pamiarsa urang di dieu.

Naon waé perusahaan anu nampi kartu kiridit gaduh kasempetan pikeun ngirangan biaya ku balanja di sakitar panyadia kartu kiridit sareng sistem pamrosésan pamayaran. Aya seueur pilihan pamrosésan anu béda dina pasaran, masing-masing ngagaduhan fitur sareng biaya anu béda. Pilari anu nawiskeun kaamanan tinggi, genah tinggi, harga terjangkau, sareng anu paling épéktipitasna. Prosesor pamayaran beda-beda nilainya upami ngeunaan ukuran operasi, volume pembayaran anu anjeun ngolah sareng kamampuan anjeun ngawangun pangenal mérek di antara calon nasabah. Sakali sistem pamrosésan pembayaran anjeun tos aya, anjeun moal hariwang - anjeun tiasa fokus kana produk sareng karajinan anjeun. Kristen Gramigna, CMO of Bluepay.

Checkout mobile dianggo ku ngagunakeun alat sélulér padagang pikeun ngirimkeun inpormasi penjualan kartu kiridit, otorisasi kartu, sareng ngirimkeun resi. Ngagunakeun a akun padagang mobile, anu jualan dikirimkeun sacara éléktronik ka clearinghouse sareng anu ngajualna kéngingkeun artosna ngan ukur dua atanapi tilu dinten. Éta pamutahiran ageung dina waktos waktos hampir 30 dinten anu aya hubunganana sareng slip kartu kiridit manual. Penjual luar situs ogé tiasa ngaluarkeun pengembalian dana kalayan gampang. Biaya biasana tina kartu pelanggan dina waktos 24 jam.

Ngolah kartu kiridit sélulér masihan kabébasan pikeun usaha kaluar tina konter penjualan sareng angkat dimana konsuménna, naha di pameran kabupaten, festival jalanan, treuk tuangeun atanapi bahkan ruang pamér anu caket sareng Checkout khas anjeun. Kamampuh pikeun anu ngajual nampi kiridit sareng kartu debit, dimana waé ayana, ngarobih Main Street sareng cara balanja urang Amerika.

Pamayaran Gerbang vs. Pamroses Pembayaran

Gerbang pamayaran sareng prosesor pamayaran mangrupikeun dua tautan konci dina ranté pamrosésan pamayaran. Salaku pamilik bisnis, anjeun panginten tiasa nguping istilah ieu sareng panasaran naon bédana na. Aya opat pihak anu aya hubunganana sareng unggal transaksi kartu kiridit:

  1. Tukang dagang
  2. Palanggan
  3. Bank anu kéngingkeun anu nyayogikeun jasa ngolah padagang
  4. Bank anu ngaluarkeun kartu kiridit palanggan atanapi kartu debit

Peran prosesor pamayaran sareng gateway pembayaran béda, tapi masing-masing mangrupikeun komponén anu penting dina nampi pamayaran sacara online.

  1. Naon ari Prosesor Pamayaran? - Kanggo nampi kartu kiridit dina bisnis anjeun, padagang nyetél akun sareng panyayaga jasa padagang sapertos BluePay. Prosesor pamayaran ngalaksanakeun transaksi ku ngirimkeun data antara anjeun, sudagar; bank anu ngaluarkeun (nyaéta bank anu ngaluarkeun kartu kiridit palanggan anjeun); sareng bank anu kéngingkeun (nyaéta bank anjeun). Prosesor pamayaran ogé biasana nyayogikeun mesin kartu kiridit sareng alat-alat sanés anu anjeun anggo pikeun nampa pembayaran kartu kiridit.
  2. Naon Gerbang Pamayaran? - Gerbang pamayaran aman méré idin pikeun halaman wéb e-commerce. Pikirkeun éta salaku terminal point-of-sale online pikeun bisnis anjeun. Nalika anjeun daptar pikeun akun padagang, panyadia anjeun tiasa nawiskeun atanapi henteu nawiskeun gateway pamayaran.

bluepay-mobile-card-reader

Prosesor pamayaran vs Pamayaran Gerbang: Mana Anu Abdi Kedah?

Pamakéan gateway anu paling umum nyaéta toko ecommerce di internet. Upami anjeun sanés bisnis e-commerce, anjeun panginten henteu kedah gateway pembayaran. Akun padagang dasar tiasa langkung saé. Milarian akun padagang anu gaduh tingkat pemrosesan pembayaran anu lumayan, layanan palanggan 24/7, sareng patuh PCI (standar pikeun kaamanan kartu kiridit) pamrosésan.

Di sisi anu sanésna, hiji gateway pamayaran panginten di pikahareupeun anjeun upami anjeun ngagaduhan atanapi ngarencanakeun situs e-commerce. Henteu sadaya panyadia akun padagang gaduh gateway pembayaran. Sababaraha panyadia nganggo gateway pembayaran ti pihak katilu, anu tiasa janten repot nalika anjeun gaduh paséa. Saha anu anjeun ngahubungi nalika anjeun gaduh masalah?

Gerbang sareng Biaya Pangolah

Salah sahiji alesan yén organisasi nunda nerapkeun sistem sumbangan kartu kiridit sabab biaya anu matak lieur. Éta tiasa hésé pikeun nyandak sirah anjeun ngeunaan sadayana biaya anu béda ieu sareng nangtoskeun naha pantes pikeun organisasi khusus anjeun. Daptar ieu kalebet jinis paling umum tina biaya kartu kiridit.

  • Waragad akun padagang - Padagang mangrupikeun individu atanapi perusahaan anu ngolah transaksi kartu kiridit. Sapertos kitu, rekening pamrosésan sering disebut salaku akun sudagar. Sadaya pamayaran dilakukeun ngalangkungan akun kauangan ieu.
  • Waragad sakali - Kaseueuran akun padagang sumping sareng sababaraha jinis fee panyiapan awal. Fee ieu tiasa disebat salaku setelan gateway atanapi biaya aplikasi. Sababaraha perusahaan ogé meryogikeun pamayaran kanggo parangkat lunak atanapi alat-alat sanés anu dianggo pikeun ngolah transaksi. Naha anjeun nganggo sistem basis wéb atanapi anjeun ngajakan peralatan anjeun? Upami kitu, anjeun tiasa gaduh biaya bulanan tibatan biaya sakali kanggo sistem atanapi alatna.
  • Fee akun bulanan - Ampir unggal akun padagang dibéré biaya bulanan. Biaya ieu tiasa disebut salaku akun, pernyataan, atanapi biaya laporan. Ilaharna, biaya bulanan aya dina kisaran $ 10 dugi ka $ 30. Salaku tambahan pikeun biaya bulanan, sababaraha akun ogé meryogikeun biaya minimum bulanan.
  • Waragad transaksi sareng tingkat diskon - Unggal urus sering gaduh dua biaya pamrosésan ... an fee barang (umumna biaya ieu aya dina kisaran $ 0.20 sareng $ 0.50) sareng a perséntase urus. Biaya ieu disebut a laju diskon. Harga diskon beda-beda sacara signifikan pikeun prosésor anu béda-béda, biasana dina kisaran dua dugi ka opat persén. Jinis kartu kiridit sareng cara ngolah duanana ngagaduhan peran dina tingkat diskon. Kaseueuran biaya diskon pikeun perusahaan anu ngaluarkeun kartu kiridit (nyaéta Visa, Discover).

Kasusah pikeun ngabandingkeun kartu sareng jasa

Éta tiasa hésé pisan, upami henteu mustahil, pikeun ngabandingkeun biaya pikeun perusahaan anu béda-béda kusabab kaseueuran aranjeunna henteu nampilkeun biaya na dina format anu saderhana. Kuring mimiti mikir yén kaseueuran gerbang sareng prosesor ngalakukeun ieu ngahaja!

Salaku conto, kadang harga diskon dibagi kana fee silih tukeuran sareng muatan pikeun organisasi ngatur sababaraha transaksi. Faktor tambahan anu tiasa mangaruhan biaya urus kalebet hal-hal ieu:

  • Jinis kartu anu dianggo (nyaéta kartu kiridit vs kartu debit)
  • Metodeu ngolah pikeun transaksi (ie keyed in swiped)
  • Tés pencegahan penipuan (nyaéta alamat anu sami dianggo pikeun alamat tagihan kartu kiridit sareng transaksi khusus?)
  • Résiko anu aya hubunganana sareng transaksi (nyaéta kaseueuran perusahaan yakin yén transaksi réngsé tanpa gesek kartu fisik langkung picilakaeun)

BluePay mangrupakeun panyadia sadaya-dina-hiji, aranjeunna gaduh gateway pembayaran nyalira anu sayogi kanggo anu gaduh akun sudagar. Gerbang BluePay tiasa dianggo dina lingkungan ritel sareng anu maca gesek. Bluepay ogé terpadu kana sababaraha Pos sistem sareng tiasa ngolah transaksi debit PIN. Ngagunakeun gerbang pamayaran pikeun ngolah pembayaran terintegrasi kalayan aman tiasa ngirangan kasalahan, nyepetkeun pamrosésan transaksi, sareng ngagampangkeun rekonsiliasi.

Upami anjeun henteu hoyong nanem modal di terminal, atanapi upami anjeun teu gaduh halaman wéb e-commerce, anjeun ogé tiasa nganggo BluePay gateway's Virtual Terminal pikeun ngolah transaksi salami anjeun gaduh konéksi Internét.

CATETAN: Kami henteu dibayar, ogé teu ngagaduhan hubungan sareng Bluepay ... éta ngan cukup pikeun nyayogikeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun tulisan blog ieu!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.