Kurangna Spéktrum Data Seluler Anu Sanggup

pertumbuhan data mobile fcc

Urang tiasa ningali sababaraha parobihan anu écés dina cara komunikasi alat sélulér urang dina sababaraha taun ka pengker. Téknologi push anu teras-terasan berkomunikasi antara server sareng alat sélulér mimiti ngahakan bandwidth anu kawates ayeuna urang gaduh. Sababaraha perusahaan, sapertos AT&T parantos nganggo paket. Kalayan pilem badé mobile, streaming musik badé sélulér, sareng urang sadayana dina média sosial teu lirén-lirén ... spéktrumna gancang ngeusian.

Capping bandwidth mangrupikeun cara kasar pikeun ngatur masalah. Kuring yakin yén komprési sareng manajemén komunikasi data langkung mantap bakal caket. Barina ogé, teu kedah Facebook ngingetkeun kuring unggal aya anu resep poto nalika kuring bobo sareng henteu nganggo telepon. Salaku tambahan, éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naha aplikasi rubakpita tinggi sapertos Netflix bakal kapangaruhan upami urang ngamimitian ngamimitian nganiaya sababaraha ambang ieu.

Mobile Data Infographic

Mobile Future parantos nempatkeun infographic ieu pikeun nunjukkeun kumaha parah kaayaan na ... ogé nunjukkeun urang periode pondok urang kedah ngalakukeun hal ngeunaan éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.