Pangalaman Mobile sareng Pangaruhna Kana Tren

Aplikasi Ecommerce

Kapamilikan smartphone henteu ngan ukur naékna, pikeun seueur jalma éta mangrupikeun sadaya alat pikeun nyambungkeun kana Internét. Konéktipitas éta mangrupikeun kasempetan pikeun situs e-commerce sareng toko ritel, tapi ngan upami pangalaman sélulér pangunjung anjeun langkung unggul tibatan pesaing anjeun.

Di sakumna dunya, beuki seueur jalma anu ngaluncatan kapamilikan smartphone. Diajar kumaha gerak ieu ka arah mobile mangaruhan masa depan e-commerce sareng industri ritel salaku hiji. DirectBuy, Pindah Kana Mobile

Kumaha Pangalaman Pangaruh Dagang Mobile

  • tanpa optimasi mobile, pangguna lima kali leuwih gampang ninggalkeun situs anjeun.
  • 79% jalma anu ninggalkeun situs anjeun bakal milarian situs anu langkung saé pikeun ngalengkepan pameseranna.
  • 48% pangguna kaganggu dina situs anu henteu dioptimalkeun pikeun ponsel sareng 52% kurang kamungkinan kana ngalakukeun bisnis sareng perusahaan anjeun.

Tren Ecommerce Handphone

3 Komentar

  1. 1

    Ieu patut mertimbangkeun. Tren ayeuna didikte ku konsumen sanés sabalikna. Janten, para penjual ogé kedah difokuskeun milarian tren sareng ngamangpaatkeunana.

  2. 2

    Ngabogaan situs mobile-siap ngan bakal jadi beuki loba penting, teu ngan kusabab shift tina desktop ka browsing mobile bakal neruskeun, tapi kusabab kompetisi anjeun bakal terus digawé pikeun jadi beuki loba dioptimalkeun pikeun mobile. Janten jelas, dioptimalkeun hartosna langkung seueur tibatan ngan ukur gaduh situs responsif - tapi tong salah, gaduh situs responsif pasti mangrupikeun awal anu saé! Anjeun bakal reuwas sabaraha anu masih henteu gaduh éta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.