Naha 2016 Bakal janten Tipping Global pikeun Ékonomi Seluler

mobile global 2016

Élmuwan di Antartika ngunduh kaulinan mobile. Kolot di Suriah hariwang ngeunaan murangkalih nganggo teuing téknologi. Pulo Pulo Samoa Amérika nyambung sareng 4G, sareng sherpas di Nepal ngobrolkeun dina telepon sélulérna bari ngangkut beban 75-pon.

Aya naon?

Ékonomi seluler nyaéta ngahontal titik tip global.

Pangguna mobile global, kalayan data ti Ericsson sareng TUNE

Pangguna mobile global, kalayan data ti Ericsson sareng TUNE

Urang ngadangu angka ageung sepanjang waktos. 800 juta palanggan mobile énggal kalayan smartphone taun ayeuna, sacara global. 600 juta langkung seueur dina 2016. Tambihkeun waé sareng pangguna smartphone anu parantos aya, sareng bakal aya 6.5 ​​milyar anggota klub ieu dugi ka 2020.

Tipping titik?

Dina 2015 sakitar 47% planét ngagaduhan smartphone, numutkeun Data Ericsson. Dina 2016, jumlah éta bakal niup tina 50%, caket caket 4 milyar. Istilah sanésna, naékna langkung gancang tibatan populasi dunya, anu ayeuna sakitar 7.3 milyar.

TUNE ningali langkung m-commerce sareng unduhan balanja ti India tibatan nagara sanés, saimbang.

TUNE ningali langkung m-commerce sareng unduhan balanja ti India tibatan nagara sanés, saimbang.

Éta sababna salian ti ratusan juta pangguna telepon pinter di Amérika Serikat, waktos 86% tina waktos sélulér anu dianggo dina aplikasi di dunya maju, anu kamekaran gancang tina m-commerce di Amérika Serikat dina sababaraha suku terakhir, sareng peran masif m-commerce di dunya seluler-munggaran India (ditambah ka tingkat anu langkung alit, Cina) ... urang nuju ningali momen penting dina pergeseran hapé anu masif anu dimimilik ku pangembang damel nuju, pemasar parantos ngupingkeun, sareng mérek parantos ngantisipasi.

Naon istiméwa ngeunaan hal ieu?

As GameStop, salaku conto, ngawartoskeun ka kuring: palanggan anu nganggo aplikasi anjeun patut dua kali lipat konsumén klub kasatiaan nilai luhur anjeun. Sareng, ékonomi mobile-heula ngamungkinkeun sagala rupa kasempetan anyar. Kami parantos ningali glimmerings munggaran di perusahaan global diwangun di luhur aplikasi mobile sapertos Uber, AirBnB, Amazon, sareng sajabana. Gelombang salajengna nyaéta Sephoras, Sonys, Staples, sareng merek ageung sareng perusahaan anu munggaran ngembangkeun hubungan pamasaran sareng konsumén hiji-hiji sareng panututan, pangguna, suku, atanapi konsuménna ... teras mimiti nyiptakeun pisan konsep naon hartos usahana na dina ékonomi mobile-heula.

Kaulinan ageung. Tapi urang nuju ningali ékonomi mobile anu muncul dina balanja, transportasi, gaya hirup, sareng aplikasi sosial.

Kaulinan ageung. Tapi urang nuju ningali ékonomi mobile anu muncul dina balanja, transportasi, gaya hirup, sareng aplikasi sosial.

Pangiriman Drone? Meureun henteu langsung.

Tapi pangiriman Uber dibantuan pas-dina-waktos persediaan kantor ti Staples anu panginten cicing sababaraha jam di pusat distribusi anu dikelola ku Amazon? Hal sapertos kieu henteu jauh ka payunna.

Raksasa gim seluler sapertos Supercell, Kabam, Machine Zone, Electronic Arts, sareng King mangrupikeun anu pangpayunna nunjukkeun ka dunya cara ngahasilkeun artos dina sélulér. Tapi $ 70-100 milyar dunya bakal nyéépkeun kanggo mésér aplikasi dina ngan ukur sababaraha taun waktos bakal dikorbankeun ku $ 500-550 milyar éta bakal nyéépkeun barang sareng jasa anu sanés virtual anu dipésér ngalangkungan alat sélulér tapi dikirimkeun, dina sababaraha tingkatan, di dunya nyata.

Sareng kanyataanna, janten mobile-heula sanés ngeunaan mekar. Éta bakal ngeunaan salamet.

Pos ieu dumasarkeun kana laporan ku TUNE.

Unduh Laporan lengkep Ieuh!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.