3 Komentar

  1. 1

    Ieu bener metot ningali Douglas, hatur nuhun!

    Éta leres-leres nyarioskeun kakawasaan pamasaran sélulér, khususna statistik ieu: "Leuwih ti satengah (56%) konsumen AS anu parantos ngadamel sahenteuna hiji beuli nganggo smartphonena parantos dilakukeun pikeun ngaréspon pesen pamasaran anu dikirimkeun via email mobile. 

  2. 3

    Lalaki ieu mangrupikeun grafik inpormasi anu saé. Kedah ngalakukeun sababaraha mobile nyekel up pas. Wewengkon ieu ngembang gancang sareng kalungguhan berharga asalna tina pangguna sélulér. Kuring kudu nyebutkeun di momen keur balik kurva kakuatan di mobile téh ragrag handap. pormat e-mail ditangtoskeun pikeun mobile téh hal needing jadi difokuskeun dina mangsa nu bakal datang. Kuring ogé kedah satuju sareng Mary, jumlah éta ampir ngagetkeun yén dina sajam 56% tina pangguna sélulér anu mésér. Inpo hébat. nuhun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.