Mobile Mimiti nalika Nyambungkeun ka Palanggan

mobile nyambung infographic

Kamari urang bagikeun a tulisan anu lengkep dina pamariksaan sélulér pikeun ngolah kartu kiridit, kumaha jalanna sareng biaya anu aya hubunganana. Agustus ieu, anu Sambungkeun KTT Inovasi Mobile 2014 bakal diayakeun pikeun pangecér sareng réstoran pikeun ningali kamajuan anu luar biasa dina téknologi anu kajantenan dina rohangan mobile.

ISIS sareng gempungan parantos ngaluarkeun infographic ieu, nunjukkeun data yén seuseueurna urang Amerika ayeuna gaduh smartphone, kalayan potongan anu langkung luhur ti rata-rata aranjeunna dina demografi kritis 18-ka-29. Aranjeunna nganggo aranjeunna pikeun balanja (pendapatan ritel ngalangkungan telepon pinter acuk 113 persen di 2013, bari panghasilan tablet tumuwuh 86 persén) sareng tuang di luar (83 persén nganggo smartphone aranjeunna pikeun milih réstoran nalika ngumbara.)

Salain tina kagiatan sélulér internal papayung sareng konsumén, pergeseran ieu kana mobile hartosna yén unggal ritel sareng réstoran kedah ngembangkeun aplikasi wéb, aplikasi mobile, ngaoptimalkeun pikeun milarian sélulér, sareng mastikeun papayungna nyambung sacara sosial sareng ngabagi ulasan. Kieu sababna…

mobile-belanja-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.