Pembina Aplikasi Mobile sareng Platform Wéb Mobile Pikeun Usaha anjeun

Depositphotos 16359895 s

Kuring masih sacara umum kaget ku jumlah situs anu henteu acan tiasa ditingali dina alat sélulér - kalebet panerbit anu kacida gedéna. Panilitian Google parantos nunjukkeun yén 50% jalma bakal ninggalkeun halaman wéb upami henteu ramah-sélulér. Éta sanés ngan ukur kasempetan pikeun kéngingkeun sababaraha pamaca tambahan, ngarobih situs anjeun kanggo panggunaan sélulér tiasa ningkatkeun pangalaman pangguna anjeun saprak anjeun nyaho yén jalma-jalma ayeuna nuju mobile! Ku rupa-rupa layar sareng sistem operasi, ngaoptimalkeun pikeun sélulér sanés sapotong kuéh deui.

Ieu Alat pikeun Janten Loka anjeun Siap.

Appifier - Appifier ngawangun aktip ios, Android, sareng Windows asli di handapeun 60 detik.

Appifier

AppInstitute - App Builder kanggo anu gaduh usaha alit anu sibuk.

AppInstitute mobile App Pangwangun

appery.io - Hiji-hijina platform dumasar-awan sareng alat pamekaran visual, sareng jasa backend terpadu

appery.io

AppsGeyser - AppsGeyser mangrupikeun jasa GRATIS anu ngarobah kontén anjeun kana App sareng ngajantenkeun artos.

AppsGeyser

Appy Pie - Pembina Aplikasi Mobile Mobile DIY dumasar kana awan atanapi Software Creation App anu ngamungkinkeun pangguna kalayan henteu gaduh keterampilan program, pikeun nyiptakeun aplikasi pikeun aplikasi Windows 8 Telepon, Android & iPhone pikeun hénpon sareng telepon pinter; sareng nyebarkeun ka Google Play & iTunes.

Screen shot 2014-08-28 di 12.06.56 AM

bMobilisasi - alat dasar anu saderhana anu sacara otomatis ngarobah kontén anjeun kana situs anu dioptimalkeun sélulér sareng sababaraha kustomisasi dasar.

bmobilezed

Bizness Aplikasi - Cara anu gancang sareng gampang pikeun bisnis naon waé pikeun nyiptakeun aplikasi iPhone ngan ukur $ 39 sabulan!

Bizness Aplikasi

Seuneu - Platform Pembina Aplikasi Kuat sareng Whitelabeling.

kodeu mangrupikeun pembina sered-sareng-serelek anu kuat pikeun nyiptakeun aplikasi mobile halaman wéb sareng halaman wéb.

kodeu

Como - Nyiptakeun aplikasi sélulér anjeun pikeun bisnis naon waé.

Screen shot 2014-08-28 di 12.04.36 AM

DudaMobile - tina sadaya alat anu kuring tés, ieu panginten anu paling gampang dianggo sareng diterapkeun! Ahli sihir dasarna tiasa ngamungkinkeun anjeun gaduh situs sélulér dina sababaraha menit. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun sadayana iklanna sareng nganggo domain khusus pikeun sababaraha artos tambahan.

dudamobile

FiddleFly - pembina Halaman Wéb mobile kustom gampang pikeun agénsi pikeun digawekeun ku klienna dina ngawangun situs sélulér.

Mobicanvas - bébas, séred tur teundeun CMS mobile kalayan integrasi widget sareng pelaporan dasar.

mobicanvas

Mobify - Penerbit sareng désainer wéb di panjuru dunya nganggo Mobify Studio pikeun nyiptakeun halaman wéb mobile anu saé. Mobify parantos nyebarkeun situs sélulér pikeun sajumlah sistem manajemen kontén, kalebet WordPress, Drupal sareng anu sanésna. Mobify ogé ngagaduhan mesin ecommerce.

ngagerakkeun

Mobile Roadie - parantos ngawangun ratusan aplikasi khusus pikeun band, selebriti olahraga sareng bisnis. Sistem manajemén kontén aranjeunna kalebet integrasi sareng canggih.

mobileroadie

Mobdis - Pembina halaman wéb mobile. Ayeuna anjeun tiasa ngagedékeun kana pamasaran mobile ku alat kami anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel situs sélulér kalayan gampang.

Mobdis

mobiSiteGalore - Bangun Halaman Wéb Ponsel anjeun dina menit anu katingali euyeub ku telepon pinter sareng anggun bahkan dina telepon low end

mobisitegalore

Mofuse - nyaéta sistem manajemén eusi sélulér anu ogé tiasa ngahijikeun locator toko geografis. Ngawangun, Ngajalankeun, Ngukur, Ngahijikeun sareng Ngamajukeun halaman wéb anjeun.

mofuse

Moovweb - Ngagunakeun alat pamekar gratis sareng sakedik kode payun-tungtung Tritium, halaman wéb anu aya tiasa dirobih, sacara real waktos, janten pangalaman sélulér hébat. Pendekatan ieu disebut Responsive Delivery, perusahaan analog kana desain wéb anu responsif.

Fans Ponsel Kuring - Aplikasi mobile anu mampu sareng halaman wéb seluler pikeun individu, nirlaba sareng lingkungan usaha alit ngalangkungan industri pembina aplikasi DIY urang.

Fans Ponsel Kuring

NetObjects Mosaic mangrupikeun aplikasi online pikeun desain wéb sélulér anu nganggo isyarat grafis pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu intuitif kalayan gampang dianggo anu taya tara-tara. Mosaic didamel janten saderhana saderhana, tapi teu aya tungtungna kuat, pikeun ngabantosan anjeun ngawangun halaman wéb mobile anu épéktip dina sababaraha menit.

motoic netobjects

Bagéan Halaman mangrupikeun organisasi anu didorong ku misi anu fokus kana pemberdayaan usaha alit pisan (VSB's) kalayan alat sélulér sareng sosial pikeun numuh sareng suksés.

Bagéan Halaman

Snappii ngawangun aktip pituin iPad, iPhone sareng Android custom mobile langkung gancang anu khusus pikeun industri sareng teu kedah dikembangkeun.

TheAppBuilder - Reinvent bisnis anjeun sareng aplikasi. Nyiptakeun aplikasi kelas perusahaan sareng pamaréntahan anu pikaresepeun karyawan, mitra sareng klien.

Screen shot 2013-09-07 di 10.25.55 AM

ViziApps - Rancang aplikasi asli anjeun sareng atur data anjeun Tanpa coding, teras jalankeun langsung dina alat anjeun.

9 Komentar

  1. 1
  2. 4

    Barang keren. alat hébat Doug.

    Ieu mangrupikeun kadua kalina kuring ningali FiddleFly disebatkeun dina minggu kamari atanapi langkung. Kuring geus diusahakeun sababaraha parabot ieu (Malah teu terang aya kitu loba) sarta ngan babagi sareng anjeun jeung pamiarsa Anjeun, FiddleFly ROCKS!! Abdi tiasa ngawangun situs anu dirancang khusus dina sababaraha menit. Ok, janten sateuacan kuring mimiti disada sapertos kuring damel pikeun jalma-jalma ieu (Meureun telat) kuring nyarankeun pamiarsa anjeun nyobian sababaraha solusi sateuacan nyandak kaputusan ahir.

    Hatur nuhun deui pikeun pos hébat

  3. 6
  4. 8

    Kuring saleresna parantos ngagunakeun sababaraha alat ieu sareng malah parantos tiasa ningkatkeun sakedik reputasi online dina prosés. Memang éta sanés hal anu gampang tapi éta tiasa dilakukeun sareng éta sadayana anu penting.

  5. 9

    Naha anjeun nganggap moovweb janten pilihan anu cocog sareng daptar anjeun, punten tambihan upami anjeun ngalakukeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.