Pamasaran Kaulinan Mobile dina Sekilas, Anu Diajar Pangsaéna ti Operator

Wawasan Kaulinan Mobile

Dasawarsa sareng smartphone parantos saé sareng leres. Data nunjukkeun yén taun 2018, bakal aya 2.53 milyar pangguna smartphone di sakumna dunya. Pamaké rata-rata gaduh 27 aplikasi dina alatna.

Kumaha carana bisnis ngalieurkeun sora nalika seueur persaingan? Jawaban na perenahna dina pendekatan data-dipingpin pikeun pamasaran aplikasi tur ngartos diajar ti marketer mobile anu maéhan éta dina widangna.

Sektor kaulinan, ayeuna pasar sélulér anu asak nyatet kasuksésan anu luar biasa. Hatur nuhun kana kamajuan dina panutupan sareng paningkatan konektipitas seluler, analisis data, UX sareng pamasaran seluler, pendapatan kaulinan global pencét $ 91 milyar dina ahir 2016. Operator kaulinan terang yén akuisisi penting, tapi anggaran pamasaran langkung saé diséépkeun pikeun kampanye ingetan dina sélulér. Aranjeunna masihan langkung bang kanggo artos anjeun. Laporan Wawasan iGaming Mobile kami ngagariskeun sababaraha taktik konci pikeun naekeun ingetan dina ponsel.

Unduh Salin Anjeun Di dieu

Perusahaan kaulinan fokus kana modél akuisisi mobile khusus, perjalanan pelanggan anu kuat, micu dumasar kana kagiatan pamuter sareng automasi prosés anu kalibet. Tohan sareng operator kaulinan ogé sadar pisan ngamangpaatkeun saluran pangsaéna pikeun pamaénna dina waktos anu paling resep. Ti-aplikasi pikeun ngadorong bewara, micu kana individualisasi, operator iGaming meunang perang mobile.

Di Element Wave kami damel sareng sababaraha taruhan sareng operator kaulinan pangageungna di Éropa. Kami parantos nganteurkeun satengah milyar pesen pamasaran mobile sareng nganalisis kajadian aplikasi anu henteu kaetung. Pitunjuk wawasan iGaming sélulér kami sayogi gratis pikeun para pemasar seluler pikeun diajar tina.

Pitunjuk Wawasan iGaming Mobile

Pitunjukna ningali-jero deui perilaku pamuter real-time sareng pertandingan sateuacanna dina aplikasi. Pendekatan anu didorong data pikeun individualisasi dumasar kana kabiasaan pamuter nganteurkeun pangalaman mobile anu pikaresepeun.

Laporan kami fokus kana hasil tina rébuan pesen dina aplikasi, nyorong bewara sareng paripolah pamuter dina buku olahraga sareng aplikasi kasino.

Data nunjukkeun tren anu jelas sareng hasil anu tiasa diramal dina perjalanan pendaptaran. Kadang-kadang prosés pandaptaran dina hapé kagok atanapi rumit. Éta tiasa janten tantangan pikeun pamaén pikeun ngarengsekeun. Laporan kami negeskeun jumlah pamaén anu ngalengkepan pendaptaran teras ngagedur, kalayan tips pikeun nyegah.

Tingkat klaim pamuter sareng klaim bonus masihan tanda anu jelas ngeunaan kasuksésan atanapi kagagalan usaha pamasaran sélulér. Nyaho iraha pangguna anjeun lungsur sareng dimana prosés na ngabantosan pikeun ngarobih strategi anjeun pikeun ngajantenkeun langkung saé.

Langsung nyaéta pélor pérak pikeun iGaming sareng kami ngajukeun éta ngan saukur masalah waktos, sateuacan janten standar pikeun sadaya vertikal. Pemicu real-time dumasar kana naon anu dilakukeun ku pangguna ayeuna, olahtalatah kontekstual real-time sareng analisis real-time ngakibatkeun paningkatan dina Dursasana sareng ingetan. Sapertos sareng saringan sosial sareng kadua, aya hubungan anu alami antara tohan sareng operator kaulinan sareng aplikasi hatur nuhun kana real-time olahraga. Hal anu sami tiasa disebatkeun dina sadaya vertikal.

Évolusi smartphone hartosna operator iGaming parantos seueur parobihan. Dimana sakali pamaén angkat ka bookies, ayeuna aranjeunna tiasa bet tina kanyamanan tina korsi panangan, di palang nonton kaulinan, dina perjalanan atanapi bahkan di kamar mandi! Lebar data anu aya ayeuna aya anu narik ati: ti lokasi, basa sareng tingkat parangkat, dugi ka riwayat tarohan, panggunaan kajadian aplikasi, sareng karesep judi. Tingkat data ieu sareng panggunaan data ieu masihan operator iGaming langkung seueur kana usaha dina sudut anu sanés.

Wawasan Kaulinan Mobile

Ngeunaan Unsur Gelombang

Gelombang Unsur ngawangun otomatisasi pamasaran real-time pikeun taruhan olahraga, pikeun ningkatkeun transaksi di-muter sélulér dugi ka 10X. Dumasar di Galway, Irlandia Unsur Gelombang nyayogikeun téknologi generasi salajengna sareng jasa anu dikokolakeun ku ahli pikeun industri taruhan sareng kaulinan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.