Upami Anjeun Peryogi Langkung Bukti Pangaruh Handphone dina Usaha

Depositphotos 6119867 s

Kami ngalangkungan tahap dina téknologi dimana halaman wéb ditingali salaku gateway anu saé antara pelanggan sareng bisnis. Forum pangguna, FAQ, méja bantosan sareng email dianggo dina panempatan pusat telepon anu mahal sareng waktos anu pakait anu aranjeunna candak pikeun méréskeun masalah palanggan.

Tapi konsumen sareng bisnis sami-sami nolak perusahaan anu ngan saukur henteu nyandak telepon. Sareng wéb mobile, aplikasi sélulér sareng dunya telepon sélulér urang ayeuna meryogikeun anu ngajawab dina tungtung telepon sanésna. Sanaos kalungguhan sareng konsumén henteu ngahubungi anjeun utamina ngalangkungan telepon - kanyataan yén éta bisa ngagaduhan peran dina kapercayaan hubungan - mangaruhan kaputusan mésér.

IfByPhone nyiptakeun infographic nunjukkeun peran telepon pinter dina ngarobah ritel. Aranjeunna nyorot tilu stats anu penting pikeun sadaya pemasar - henteu ngan ukur anu gaduh saham dina ritel - pikeun anjeun nimbangkeun nalika anjeun mikirkeun pamasaran mobile.

  1. 30 miliar telepon jualan asup didamel tina pamilarian mobile di Amérika Serikat dina 2013 sareng 73 milyar dipiharep dina 2018.
  2. 70% tina milarian sélulér gaduh diklik tombol Telepon dina hasil pamilarian numutkeun Google.
  3. 61% konsumén yakin penting pikeun bisnis masihan nomer telepon pikeun aranjeunna ditelepon sareng 33% nyarios yén aranjeunna bakal kurang kamungkinan ngagunakeun sareng ngarujuk merek anu henteu.

IfByPhone nyayogikeun sistem otomatisasi pamasaran berbasis sora anu ngamungkinkeun perusahaan nyambung, ngukur sareng ngaoptimalkeun penjualan sareng telepon jasa.

Mobile-Smartphone-Retail-Dagang

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.