Pemanasan Industri Seluler Up

iklan mobile

Industri sélulér leres-leres manaskeun - sareng pamasaran mobile pasti nuturkeun. Sugan paningkatan anu pangsaéna nyaéta kamampuan ngajalankeun aplikasi pihak katilu.

Panghasilan pamasaran sélulér diperkirakeun ningkat janten langkung $ 24 milyar di sakumna dunya dina taun 2013, galvanis ku rencana data tingkat rata sareng pamilarian mobile anu didukung iklan, pidéo sareng jasa kontén midangkeun dumasar ramalan énggal anu dikaluarkeun ku perusahaan analisis pasar ABI Research. Sumber: Galak Wireless ti Panalungtikan ABI.

Dipimpin ku iPhone Apple kalayan langkung 1 milyar unduhan aplikasi dina 9 bulan, Blackberry, Verizon, Microsoft sareng Android pasti nuturkeun. Resolusi luhur, kagunaan hébat sareng kontrol keyboard lengkep dina telepon anyar ngabuka industri, dibarengan ku kagancangan sareng mémori anu diolah. Bahkan pamaén lami di pasar ayeuna dilahirkeun deui ... parios Nokia N97. (Cinta iklan viral sareng LL Cool J ogé)

Upami anjeun henteu ningali pidéo na, pencét kana posna, Pemanasan Industri Seluler Up. Kuring henteu nuturkeun Mobile ogé anu kuduna mah… sacara harfiah ngan lulus ka Blackberry. Sobat sareng mobile Marketing guru, Adam Small, bakal nyerat sababaraha tulisan sakedap deui Martech Zone sareng Abdi ngarepkeunana!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.