Tumuwuhna Pamasaran Mobile

kamekaran pamasaran mobile

Angka na ngahégak teras-terasan ngagancangan. Beuki seueur jalma anu dagang di telepon sélulérna pikeun telepon pinter, ngahasilkeun paménta ageung pikeun aplikasi pamasaran, situs wéb anu dioptimalkeun pamasaran, jasa dumasar lokasi sareng panggunaan sélulér sareng panggunaan sosial di luar bumi sareng kantor.

Tina Infographic: Telepon sélulér tradisional ditéwak ku ssmartphone anu jauh langkung sanggup. Dilengkepan konéksi Internet kecepatan tinggi sareng prosesor gancang-kilat, alat-alat ieu hakékatna nempatkeun papan iklan interaktif anu sanggup dina kantong urang. Kumaha cara pangiklan ngamangpaatkeun poténsi ageung ieu, sareng naha konsumén merhatoskeun? Dihandap ieu urang ngajajah dunya pamasaran mobile anu ngembang.

HighTable PocketMoney

Infographic ti HighTable.

One comment

  1. 1

    Hai Adam, éta mangrupikeun infographic anu cukup rapih. Kuring ngan ukur rada teu percanten ngeunaan statistik kode QR. 50% pamilik smartphone anu parantos nyeken kode QR disada sapertos tingkat adopsi anu cukup tinggi. Ogé, 18% jalma anu mésér saatos scanning peryogi halaman badarat mobile anu dioptimalkeun sareng corong konversi. Kuring seuseueurna tiasa nyarios ngeunaan Jérman tapi di dieu pastina sanés masalahna. Kuring memperkirakan yén sakitar 70-80% kode anu kuring nyeken ngakibatkeun situs desktop anu tujuan konversi kuring perenahna jauh sapanjang jalan anu raheut. Naha pemasar Jerman jauh ka tukang?

    Kituna kuring panasaran ngeunaan data anu nyayogikeun hasil analisis ieu. Aya inpo deui ngeunaan éta?

    salam,
    Stephan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.