TapSense: Pitunjuk lengkep pikeun Pamasaran Mobile pikeun 2014

mobile agénsi tapsense

Ku ngabeledugna smartphone anu mampu di pasar sareng bungkus data anu murah, kuring henteu yakin strategi anu sanés naék gancang sakumaha pamasaran mobile. Hanjakalna, éta ogé strategi anu henteu acan diadopsi gancang-gancang salaku tumuh sareng popularitasna. Upami perusahaan anjeun henteu nyebarkeun strategi pemasaran sélulér, wartos anu saéna nyaéta prakték anu pangsaéna masih didirikan.

TapSense parantos masihan pituduh anu saé pikeun pamasaran mobile. Mangrupikeun gabungan tina usaha nyalira, ogé dianggo ti sababaraha otoritas anu berpengaruh dina industri pamasaran seluler. Tujuanana aranjeunna nyaéta nyiptakeun pituduh koléktif ngeunaan ideu anu paling énggal, paling caang, sareng paling tiasa dipilampah anu mangaruhan rohangan iklan sélulér. Upami anjeun milarian nyebarkeun aplikasi sélulér, pitunjuk éta khusus ngabantosan - ngalangkungan anjeun dina prosés nyandak kaputusan dugi ka promosi.

ad-buy-real-time-bidding-mobile

Sababaraha téknologi seluler énggal anu naék popularitas nyaéta Panawaran real-time (RTB), format iklan sélulér anyar - kalebet titik video seluler 5 detik, sareng Facebook Exchange - anu bakal ngadominasi ruang iklan sélulér. Salaku tambahan, pituduh ngalangkungan topik sapertos:

  • Kunaon Pemasar Seluler Kudu Fokus kana Aplikasi Smartphone
  • Tip pikeun Maksimalkeun Pamasaran Di Saluran Gratis
  • Pitunjuk pikeun KPI Pamasaran Handphone Éta Anu Kedah Diurus Bos Anjeun
  • Opat Alesan Kunaon Pemasar Handphone Peryogi Pangukuran Pamasaran Partéi ka-3

TapSense mangrupikeun platform pamasaran sélulér anu nyayogikeun pangukuran pihak katilu anu teu adil dina saluran gratis sareng anu mayar. Ngaliwatan dasbor tunggal, pemasar tiasa ngatur sareng ngaoptimalkeun kampanye sélulér dina ratusan panerbit. Langkung 100 konsumén parantos hasil ku TapSense, kalebet: Fab, Redfin, Trulia, Expedia, Viator, Amazon sareng eBay.

Ngundeur Ayeuna!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.