Pamasaran Mobile: Jantenkeun Pribadi

Depositphotos 11585090 s

Hipcricket urang Survey online 2014, Sikep Pelanggan ngeunaan Pamasaran Handphone, dilakukeun dina April 2014 sareng sasaran 1,202 sawawa di Amérika Serikat. Survei mendakan yén Pemasar parantos ngadopsi telepon sélulér sareng konsumén ngaréspon. Dua per tilu réspondén nyatakeun yén aranjeunna nampi pesen téks ti mérek dina 6 bulan ka pengker sareng ampir satengah konsumen mendakan pesen téks na aya gunana.

Nanging, para pamasar kantun tandatangan nalika ngirim pesen anu dipersonalisasi sareng anu dipersonalisasi, anu ngaganggu konsumen:

  • 52% nyarios yén pesenna dirasa ngaganggu atanapi spammy.
  • 46% nyarios yén pesenna henteu relevan pikeun kapentingan aranjeunna.
  • 33% nyarios pesen teu nawiskeun nilai nanaon.
  • 41% nyarios yén aranjeunna bakal ngabagi langkung seueur inpormasi sareng mérek upami dipentéskeun nawaran relevan atanapi kupon.

Aya rohangan anu luar biasa pikeun kamekaran pikeun merek pikeun ngawangun hubungan anu bermakna sareng awét sareng konsuménna. Panilitian ieu nunjukkeun yén konsumén aktip ngiringan merek ngalangkungan pamasaran seluler, anu ngadorong. Tapi, mérek kedah nganteurkeun kampanye anu relevan sareng dipersonalisasi atanapi aranjeunna bakal sono kana pangsa pasar. Doug Stovall, Jangkrik COO

mobile-marketing-pribadi-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.