Kumaha Ngalereskeun 4 Kasalahan Marketing Mobile Anu Anjeun Laksanakeun

kasalahan pamasaran mobile

Dina ieu anu bakal datang Podcast Téhnologi Pamasaran, urang nuju leres-leres ngabahas panggunaan bentuk, optimalisasi bentuk, sareng - tangtosna - anu hébatFormstack sumping dina paguneman! Ditunjuk, urang nuju ngabahas optimasi bentuk pikeun alat sélulér - strategi kritis.

Chris Lucas sareng tim diFormstack nembé ngaluarkeun infographic ieu anu daptar 4 kasalahan umum anu dilakukeun ku para pemasar nalika ngeunaan strategi marketing mobile:

  1. Ngadamel rencana sareng turutanana - Langkung ti satengah (62%) pemasar boh henteu ngagaduhan strategi pemasaran kontén, atanapi henteu ngagaduhan strategi na didokumentasikeun. Ngan ku nyerat strategi anjeun, kamungkinan kasuksésan anjeun ningkat. Ieu kabiasaan sadaya jalma anu suksés pisan - henteu ngan ukur pamasar.
  2. Entong janten kuda kuda hiji-trik - Gampang macét dina tonggong sareng teras ningali deui taktik anu dicobian-anu-leres anu parantos ngasilkeun hasil tiheula. Tapi pikeun pemasar mobile anu suksés, status quo ngan ukur titik awal. Aranjeunna gaduh langkung seueur trik dina leungeun baju. Salaku conto, naha anjeun terang ngan 21% pemasar B2B nganggo buletin email? Ieu kedah buah ngagantung low pikeun kaseueuran pemasar, tapi statistik ngabuktikeun yén éta kendaraan anu sanés dipaké pikeun poténsial na.
  3. Nangkeup Infographic - Manusa anu nganggo kabel keras janten mahluk visual: 90% inpormasi anu sumping kana uteuk sumping ngalangkungan saraf optik urang, sareng data visual diolah 60,000 kali langkung gancang tibatan inpormasi anu ditampi otak urang dina bentuk téks. Éta hartosna urang sadayana target perdana pikeun infografis.
  4. Tuturkeun pamingpina - Pemasar mobile anu suksés henteu ngantosan trend pangsaéna sumping ka aranjeunna - aranjeunna aktip milari prakték anu paling saé dina industri sareng milarian cara pikeun nempatkeun éta dina kampanye sorangan. Kahiji, pastikeun anjeun disadap warta industri. Naha anjeun nuturkeun merek rainmaker dina média sosial? Naha anjeun terang saha panginten pamimpin anu aya di rohangan anjeun? Sakedik atikan diri jauh pisan pikeun mastikeun yén usaha pamasaran anjeun aya di ujung tukang.

Kasalahan Marketing Mobile

Catetan: Kami mangrupikeun afiliasi tinaFormstack !

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.