Situs Mobile, Aplikasi, SMS & Kodeu QR - Méwah atanapi Diperyogikeun?

Statistik Marketing Mobile

Ku 2015, anu Internét sélulér bakal nyusul panggunaan desktop sareng dina taun kamari panggunaanna parantos dua kali. Langkung seueur anu nyandak kaputusan anu nganggo wéb mobile pikeun aksés inpormasi anu diperyogikeun pikeun nyandak pilihan. Dugi ka 50% kasempetan online tiasa sono ku teu gaduh sareng nyebarkeun strategi mobile kanggo perusahaan atanapi merk. Salami sababaraha taun ka hareup perséntase ieu bakal terus naek. Patarosan na - Naha halaman wéb anjeun dioptimalkeun pikeun wéb sélulér sareng pamasaran inbound anjeun nyandak kauntungan tina sélulér?

Tanggal 27 Oktober, John McTigue (EVP) sareng Chad Pollitt (Dir. Média Sosial & Pamilarian Pilarian) Kuno Creative nampilkeun "Pamasaran Inbound Ponsel." Presentasi kasebut nyorot opat daérah pamasaran mobile utama sareng pertimbangan:

1. Situs Wéb Mobile

  • Panerapan B2B
  • Praktek desain pangalusna halaman wéb mobile
  • Tantangan halaman wéb dina handphone
  • Desain wéb mobile anu calakan
  • Pisahkeun situs sélulér versus desain wéb anu responsif
  • Eusi anu pangsaéna pikeun halaman wéb mobile

2. Aplikasi Ponsel

  • Panerapan B2B
  • Pro & kontra ngeunaan aplikasi
  • Situs mobile lawan aplikasi

3. Pesen SMS / Téks

  • Statistik & demografi
  • Conto kampanye SMS
  • Kampanye SMS ngalangkungan

4. Kodeu QR   

  • Statistik & demografi
  • Conto kampanye kode QR
  • Kampus kode kampus QR

Salaku tambahan, presentasi ngajajah téknologi sareng alat anu ngamungkinkeun pikeun nerepkeun kuat kampanye pamasaran sélulér bari ngabahas cara pikeun ngahijikeun mulus ponsel kana kampanye online sareng offline ayeuna. Sababaraha alat anu dibahas kalebet Candak ku 44Doors, MoFuse jeung HubSpot.

Pamasaran inbound sélulér sanés mangrupikeun méwah anu kedah dipertimbangkeun ku pemasar. Dumasar kana statistik, panggunaan sareng tren éta mangrupikeun sarat pikeun perusahaan sareng mérek anu hoyong ngahontal sareng komunikasi ka demografi target na. Sing saha anu milih henteu kéngingkeun dirina rentan ka para pesaing anu milih ngungkit kakawasaan pamasaran inbound seluler. Kanggo langkung seueur inpormasi, mangga tingali pikeun video lengkep ieu presentasi pamasaran inbound seluler.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.