Statistik Ieu Kedah Ngaruh Témpona anjeun ngeunaan Mobile Marketing

stats pamasaran mobile

Naha anjeun parantos ngaunduh versi pangénggalna tina Aplikasi Ponsel kami - ios, Android? Kami masih ngagarap ngarobih eusi tapi kerangka na aya, sareng butuh usaha pikeun ngajantenkeunana kaluar tina taneuh berkat endah platform ngawangun aplikasi mobile ti Bluebridge!

Kami resep pisan ngeunaan kamungkinan! Kami parantos gaduh urang podcast pamasaran sarta kami Klip Marketing séri pangeusi aplikasi, ogé! Kami ogé nyebarkeun acara sareng bahkan tiasa ngirim bewara push.

Naha ieu penting pisan? Nya, tingali 14 statistik pamasaran sélulér ieu ti Kahuna, platform otomatisasi pamasaran sélulér:

  • 44% urang Amerika nyarios yén aranjeunna moal tiasa nyababkeun hiji dinten tanpa alat sélulérna
  • Bakal aya 5.2 milyar pangguna sélulér ku 2019
  • 850 aplikasi sélulér diundeur unggal detik ti Apple App Store
  • 45% sadaya klik email aya dina alat sélulér
  • Pangguna smartphone ngaksés rata-rata 26.7 aplikasi per bulan
  • Aya kanaékan 345% YoY dina pamasangan aplikasi sélulér
  • Rumaja milénial nyéépkeun 6.3 jam sapoé dina aplikasi mobile
  • 50% milénium parantos ngaunduh aplikasi balanja sélulér
  • Tumuwuhna 59% pecandu mobile, anu ngaluncurkeun aplikasi 60+ kali sapoé
  • Sawawa AS 18-24 nyéépkeun rata-rata 91 jam sabulan dina aplikasi mobiel
  • Aplikasi ngahontal satengah panggunaan hirupna dina 6 bulan kahiji
  • 20% sadaya artos AS anu dibayar ka Starbucks sumping ngalangkungan mobile
  • Tarif Rata-Rata Push Opt-In: ios nyaéta 51%, Android nyaéta 86%
  • Rata-rata tingkat ingetan jalma anu milih kana bewara push nyaéta 2x

Mobile parantos ngarobih dunya. Naha éta kasehatan, balanja, berita, média, iklan atanapi midangkeun, smartphone janten faktor kritis dina ampir unggal bagéan kahirupan. Infographic ieu bakalan kumaha ageung kasempetan pikeun mérek pinter anu nganut ponsel dina cara anu leres.

statistik pamasaran mobile infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.