Strategi Pemasaran Seluler diluncurkeun dina 2009

Kumaha Cara Ngajantenkeun Email Marketing Mobile anjeun Friendly | Blog Tech Marketing

nu KTT 2.0 Web diprediksi Search Marketing sareng Mobile Marketing badé ageung dina taun 2009. Kuring nginum kopi sareng rerencangan, Adam Small, dinten Saptu sareng na Perusahaan Pemasaran Seluler di dieu di Indy parantos ngagaduhan kamekaran anu signifikan - utamina dina kuartal terakhir. Kaseueuran pertumbuhanana parantos kuat API sareng kalenturan anjeunna didamel di sekitar aplikasi pamasaran mobile na.

Popularitas duanana média ieu kusabab biaya anu kawilang murah, pangaruh tinggi, pangaruh anu tiasa diukur, sareng kamampuan pemasar pikeun ngahijikeun sareng ngajadikeun otomatis kampanye.

Pamasaran Ponsel Kalebet:

  • Olahtalatah Téks sareng ngabejaan - kusabab kamampuan opt-in dumasar-ijinna, kuring yakin pamasaran seluler berbasis SMS badé ngahontal kamekaran anu pang kuatna. Jalma-jalma ayeuna ngagunakeun alat Mobile na salaku 'filter' pikeun serangan olahtalatah anu ditampi ku média anu sanés.
  • Aplikasi mobile - Sareng telepon iPhone, Blackberry Storm, sareng Google Android badé mainstream, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngawangun aplikasi atanapi widget anu ngamungkinkeun pangguna sélulér berinteraksi sareng perusahaan anjeun atanapi parangkat lunak anjeun ngalangkungan telepon. Éta henteu kedah janten portabel anu kuat, aplikasi ... tetep émut yén antar muka anu ngalir kalayan hadé dina browser sélulér tiasa nyandak anjeun anu anjeun peryogikeun!
  • Pamasaran Bluetooth - Pamasaran Bluetooth mangrupikeun panyusutan, pamasaran basis caket. Dasarna, if pangguna nganggo Bluetooth diaktipkeun sareng aranjeunna jalan-jalan di lokasi anjeun, peringatan tiasa dikirim kana telepon. Éta meryogikeun sasalaman sareng milih-milih, tapi kusabab konsumen henteu nyungkeun koneksi, kuring sanés kipas.

Abdi henteu kalebet olahtalatah sora di kulawarga 'pamasaran mobile', tapi éta perlu ditingali sababaraha téknologi anu luar biasa sapertos Vontoo. Dina tonggong teknologi tinggi ogé jasa ngamangpaatkeun pangenal sora sapertos jasa telepon konperénsi Hei Otto!

Hatur nuhun ka Katie pikeun ngeposkeun Presentasi Mobile Trendspotting sareng maksa kuring nyerat tulisan ieu!

4 Komentar

  1. 1

    Éta pamasaran Bluetooth nyerang kuring salaku sakedik menyeramkeun saleresna. Kuring condong ngajaga milik kuring ditumpurkeun, ogé kusabab trojan bluetooth anu dicobian disebarkeun ku jalma-jalma anu henteu saé.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.