Hacks Pamayaran Handphone pikeun Usaha

bisnis pamayaran mobile

Naha bisnis anjeun nyayogikeun pilihan pembayaran sélulér? Nalika jasa pamayaran sareng téknologi mobile janten dimana-mana, kasempetan pikeun ngajantenkeun prospek kana konsumén ngalangkungan pilihan pembayaran sélulér kedah dina radar anjeun!

Pangmayaran mobile jelas téknologi trending pikeun usaha sadaya ukuran. Dina 2012 aya $ 12.8 milyar dina transaksi seluler di Amérika Serikat, dugi ka 2017 jumlahna bakal janten $ 90 milyar. Éta 48% tingkat pertumbuhan taunan sanyawa langkung ti lima taun! Nanging ngan ukur 66% usaha alit ngagunakeun sagala jinis téknologi mobile, sumawona téknologi pembayaran sélulér. Digedekeun

Abdi mendakan kuring mayar tagihan hapé, asuransi, numpak mobil sareng bahkan mayar parkir jalan kuring ngalangkungan aplikasi mobile sareng pilihan pamayaran seluler. Dinten Saptu kuring ngiringan ngempelkeun dana dimana lelang jempé leres-leres kajantenan ku panggunaan olahtalatah téks sareng teu sanés deui!

Masih aya conto dina unggal urus - antara kaputusan mésér sareng mésér anu leres - dimana seueur prospek nilar. Pangmayaran mobile tiasa janten sasak pikeun ngaleungitkeun diri tina karugian éta.

mobile-payment-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.