5 Cara Top Pikeun Ningkatkeun Proses Pembayaran Handphone Anjeun

Pamayaran Dagang Mobile

Smartphone sareng tablet mangrupikeun alat anu beuki populér anu dianggo ku urang unggal dinten. Nalika ngeunaan ecommerce, pembayaran sélulér janten pilihan populér, berkat betah sareng merenah pikeun mayar dimana waé, iraha waé, ngan ukur sababaraha ketuk. Salaku padagang, ningkatkeun prosés pamayaran sélulér anjeun mangrupikeun inpormasi anu berharga anu bakal ngakibatkeun kanaékan palanggan, sareng pamustunganana - langkung seueur penjualan.

Prosés pamayaran anu handap bakal ngeureunkeun anjeun ngahontal tujuan transaksi seluler pikeun industri anjeun sareng tiasa ngahasilkeun jumlah chargebacks anu langkung ageung. Upami anjeun parantos perhatoskeun tanda-tanda ieu, éta khusus pikeun anjeun pikeun ningkatkeun. Aya sababaraha léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngaoptimalkeun prosés pamayaran seluler. Ieu anu lima luhur:

1. Nyiptakeun Situs Anu Mobile-Friendly

Ieu mangrupikeun aspek anu paling kritis dina nyiptakeun prosés pamayaran seluler anu lancar. Halaman wéb anjeun kedah responsif - ngepaskeun nyalira pikeun panggunaan sélulér supados pangguna henteu kedah ngazum gede atanapi mencét tombol alit. Situs wéb anu henteu dioptimalkeun pikeun alat sélulér matak hanjelu sareng tiasa nyegah palanggan ngalengkepan prosés pamayaran sadayana. Numutkeun kana Adobe, ampir 8 kaluar tina 10 konsumén bakal lirén ngalaksanakeun eusi upami éta henteu ditampilkeun saé dina alat aranjeunna.

Desain anu bersih, minimalis, kalayan tombol ageung sareng téks anu gampang dibaca, bakal ngaktipkeun nasabah pikeun ngaléngkah kalayan gancang ngalangkungan prosés balanja sareng transaksi. Sababaraha PSP tiasa nyayogikeun halaman pamayaran anu disayogikeun khusus kanggo pangguna sélulér.

Salaku tambahan kana halaman wéb anu ramah-sélulér, anjeun ogé tiasa nyiptakeun aplikasi mobile. Pangguna tiasa ngaunduh aplikasi kana alat sélulérna sareng mukakeunana kalayan ngan ukur ngetok, ngajaga mérek anjeun dina ujung jari, 24/7.

2. Nawiskeun Métode Pamayaran Handphone

Éta sigana siga nyatakeun anu atra, tapi maturan padika pembayaran mobile mangrupakeun cara anu saé pikeun narik pelanggan ku alat sélulér. PSP anu anjeun damel tiasa tiasa ngahijikeun metode pembayaran sélulér, sapertos dompét sélulér sareng artos seluler, anu ngamungkinkeun para pangguna mayar nganggo teleponna. Cara mayar anu sanés, sapertos nganggo kartu kiridit, ngalibetkeun ngasupkeun inpormasi sacara manual, anu sesah dina layar leutik sareng meryogikeun seueur waktos. Kontrasna, pamayaran sélulér tiasa dilakukeun ku ngan ukur sababaraha sapuan sareng keran. Gancangna prosés pamayaran, langkung seueur nasabah bakal ngalengkepan éta, sacara signifikan ngirangan pembuangan karanjang.

3. Ngidinan pikeun Omni-Channel Shopping

Téknologi aya dimana-mana - anjeun panginten tiasa gaduh seueur palanggan anu ngawitan ngotéktak halaman wéb anjeun di bumi sareng hoyong bérés mésér dina waktosna, nganggo alat sélulérna. Upami saluran pamayaran anjeun saluyu sareng anu sanésna, ieu janten masalah. Panilitian ku Grup Aberdeen mendakan yén perusahaan anu ngagaduhan strategi Dursasana pelanggan omni-kanal gaduh tingkat ingetan 89%, dibandingkeun ngan 33% tanpa. Situs mobile anjeun atanapi aplikasi kedah nyarupaan situs desktop anjeun dina tampilan. Éta ogé kedah nawiskeun metode pamayaran anu sami - ngobrol sareng PSP anjeun pikeun mastikeun yén ieu kamungkinan.

4. Pastikeun anjeun gaduh kaamanan khusus pikeun alat sélulér

Perlindungan panipuan penting pikeun sadaya bidang ecommerce, tapi ancaman kaamanan béda-béda di saluruh saluran. Nalika milih PSP, pastikeun aranjeunna tiasa nawiskeun kaamanan khusus kanggo pamayaran sélulér, sabab panipuan nganggo ponsel sering béda-béda sareng panipuan anu dilakukeun online. Gampang prosés mayar sélulér sareng inpormasi minimal anu dilebetkeun ku pangguna tiasa ningkatkeun résiko panipuan, ngajantenkeun kaamanan paling penting. Téhnik kaamanan sélulér kalebet alat pelacak sareng nyocogkeun lokasi na kana alamat tagihan sareng kiriman, ogé nganalisis alat tina waktos, pikeun ngadeteksi transaksi atanapi kagiatan anu curiga.

5. Gawe sareng PSP anu nawiskeun solusi terpadu

Kami parantos nyarios ngeunaan kumaha carana ngajantenkeun pangalaman palanggan langkung saé, tapi kumaha upami anjeun? Salaku padagang, anjeun bakal hoyong prosés pambayaran mobile gampang diatur. Nu hadé payment service provider (PSP) bakal nawiskeun solusi terpadu pikeun mobile sareng desktop, kalayan seueur metode pamayaran. Aranjeunna kedah nyayogikeun alat anu ngajantenkeun anjeun gampang ngahijikeun metode pamayaran seluler. Alat-alat ieu tiasa kalebet pakét pangembangan perangkat lunak sareng API pamayaran seluler.

Prosés pamayaran seluler anu optimal hartosna mendesain pangalaman sélulér pikeun cocog sareng kabutuhan pangguna sélulér. Ngadamel situs sélulér khusus anu ngagambarkeun situs desktop anjeun, sareng dipasangkeun sareng metode kaamanan sareng pamayaran anu pas, pikeun palanggan mobile anu langkung bahagia, sareng paningkatan konvérsi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.