Pamayaran Handphone - Pasar Dina Leungeun Anjeun

pangmayaran mobile infographic

Jalma-jalma, éta bakal datang langkung gancang tibatan anu anjeun pikirkeun - sareng éta bakal mangaruhan dramatis dina pamasaran online / offline, pemasaran ulang, optimalisasi konversi sareng penjualan. Kami mimiti ngabagi infographic, Dompet Digital sareng Masa Depan Pamayaran, sarta Pamrosésan Pamayaran Ponsel… Tapi Deukeut Lapangan Komunikasi (NFC) ayeuna parantos digelarkeun dina telepon anyar.

Pangmayaran mobile parantos ngalih ti fiksi ilmiah kana kanyataan, nyayogikeun pamayaran, ningkat kaamanan, sareng pelacakan épisién nganggo alat anu parantos diloloskeun ku jalma-jalma. Hasilna? Jumlah padagang anu nampa pangmayaran mobile ngabeledug, seueur ieu pangguna énggal nyobian perdagangan mobile pikeun pertama kalina.

Ieu katingal sejen dina kasempetan sareng statistik tren dina Pamayaran Mobile.
Infographic Pamayaran Handphone

via: Tren Pembayaran Seluler [Infographic]

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.