Naon anu tiasa dianggo dina Periklanan Media Rich Rich?

iklan média mobile euyeub

Tumuwuhna hénsér tetep teu tiasa dibantah. Nanging, dina ranah strategi marketing mobile, gelombang smartphone rubakpita anu luhur nyandak sababaraha hasil anu lumayan nalika ngeunaan iklan média euyeub.

ieu infographic ti Celtra ngagambarkeun data Dursasana ti ampir 60 héndsét sareng kampanye tablet di 4 industri: hiburan, ritel, kauangan sareng mobil. Métrik konci kalebet: Ongkos Dursasana, dilegakeun teras tingkat klik-liwat, pandangan mendalam kana kinerja fitur iklan pikeun kampanye média euyeub sélulér.

Sorotan tina sampling:

  • Diantara format iklan, langkung ti 2/3 (67 persén) éta spanduk animasi dilegakeun, ngajantenkeun format iklan anu pang populerna. Sésa 1/3 tina iklan dibagi antara interstitial (21 persén) sareng spanduk animasi (12 persén)
  • Anu matak, aya langkung ios (55 persén) iklan dibandingkeun Android (45 persén) tapi panerapan Android terus ningkat sareng Celtra ngarepkeun yén angka ieu bakal ngalih dina sababaraha bulan ka payun.
  • Tingkat Dursasana pikeun iklan média euyeub mobile rata-rata dina dua digit (12.8 persén) kalayan pangalaman video sareng gim anu paling narik ati.
  • Pangalaman kaulinan épéktip pisan pikeun hiburan ku (16.6 persén) pangguna ngaréspon unsur kaulinan.
  • Pangguna nyaéta ngalakonan média sosial ngalangkungan iklan sélulér sareng ngabagi eusi mérek. (8.7 persen) bagi dina Facebook sareng (12.6 persén) Tweet. Salaku tambahan, mérek beuki ngahijikeun jasa média sosial anu langkung énggal sapertos Instagram, foursquare sareng Pinterest.
  • Fitur réspon langsung aya dina kaseueuran iklan. Pencét kana jasa éksternal, sapertos toko aplikasi, atanapi halaman wéb ampir sok dilebetkeun kana iklan.

infografis mobile celtra

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.