Mobile sareng Angkatan Penjualan Supercharged Anjeun

enablement jualan mobile

Upami anjeun ngagaduhan kakuatan penjualan anu kuat, kamungkinan yén aranjeunna gaduh inefisiensi ageung dina prosés penjualan. Seueur manajer penjualan kaluar anu mendakan timna ngumbara, néwak sareng ngadorong inpormasi langkung seueur tibatan anu aranjeunna jual. Mobilisasi kakuatan penjualan anjeun nyandak hartos anyar ayeuna.

Nyayogikeun tim anjeun ka aplikasi sélulér atanapi tablet anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngumpulkeun data, ngaksés inpormasi, bahkan ngajukeun (nganggo alat anu hébat sapertos sponsor kami, TinderBox) sareng nutup kontrak dina hiji setting henteu ngan ukur ngajadikeun prosés éfisién, éta nguatkeun tim penjualan anjeun pikeun nutup langkung seueur tawaran ... langkung gancang.

Tina Mutual Mobile Infographic, a Pasukan Penjualan Supercharged: Kumaha tim penjualan ngarah nyetir pertumbuhan di jaman pasca-PC? Ngaliwatan leyuran enablement penjualan sélulér. Alat-alat ieu henteu ngan ukur nyederhanakeun sareng ngalancarkeun prosés penjualan pikeun tim penjualan, aranjeunna ngabédakeun pangalaman mésér pikeun konsumén, muka konci kakuatan analytics pikeun departemén pamasaran, sareng mangaruhan sakumna organisasi.

jualan mobile ngamungkinkeun infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.