5 Statistik Ngabuktikeun Alat Penjualan Seluler sacara dramatis Ngaronjatkeun Kinerja

fatstax penjualan mobile

Kami parantos damel sareng platform pangabisa penjualan anu didorong ku aplikasi mobile-tablet pikeun ngabantosan usaha pamasaran inbound na. Mangrupikeun téknologi anu luar biasa anu ngagaduhan pertumbuhan anu luar biasa dina sataun kamari.

Agén penjualan bosen milarian sareng milarian jaminan penjualan, bosen hubungan antara produksi pamasaran sareng kabutuhan penjualan, bosen ngalebetkeun data nalika aranjeunna ngirim jaminan kana prospek. FatStax museurkeun jaminan sadaya média sareng jinis kana platform online atanapi offline anu tiasa dijalankeun ku staf penjualan anjeun ti iPad atanapi iPhone.

Anyar-anyar ieu, wawakil penjualan ngabagi kumaha anjeunna nunjukkeun ka ruang paméran klién anu teu aya ruang rapat, teu aya proyektor, sareng teu aya sambungan Internét. Sateuacan FatStax, anjeunna kedah nyusun jadwal atanapi mindahkeun rapat. Sabalikna, anjeunna narik aplikasi khusus na dina iPad na, ngabagi video, ngirim jaminan via aplikasi, sareng memicu kampanye asuhan ngalangkungan integrasi otomatisasi CRM sareng pamasaran aranjeunna. Dijual.

Kanaékan kinerja penjualan henteu dugi ka FatStax. Alat Penjualan Seluler anu ngarobih prosés penjualan sareng ngamungkinkeun sareng ngagancangkeun penjualan ku perusahaan-perusahaan anu nyebarkeunana. Panghasilan investasi ampir instan:

  • 60% tim penjualan kinerja tinggi nganggo a aplikasi #sales hapé, dobel kinerja
  • 70% tina # mobile-sangkan #sales tim ngalaporkeun mulang positip dina investasi aranjeunna
  • 83% jalma penjualan nyarios pakakas penjualan sélulér janten perusahaanna katingali canggih
  • Bakal aya paningkatan 125% dina penjualan aplikasi mobile nganggo dina 2 taun ka payun
  • Pamaén top nganggo téknologi jualan mobile 3 kali langkung seueur tibatan underperformers

Pariksa infographic lengkep anu ngabuktikeun investasi kana alat penjualan sélulér.

Alat Penjualan Handphone

One comment

  1. 1

    Kuring miharep kuring diidinan damel langkung jam, sareng dipasihan langkung seueur alat pikeun langkung seueur penjualan, tapi kuring tiasa ngartos ngirangan anggaran. Bakal nyobian alat ieu

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.