Disambungkeun via Mobile - Skenario Kahirupan "Just-In-Time"

infographic milarian sélulér

Kuno Creative parantos ngaluarkeun hiji infographic didamel tina pangénggalna Panilitian mobile Pew Internét.

Budaya anyar inpormasi saharita ngalangkungan média sosial, aplikasi sareng telepon browsing wéb ngamungkinkeun jalma pikeun kéngingkeun inpormasi langkung gancang tibatan anu sateuacanna, sareng Panilitian Pew pang anyarna masihan terang langsung dina éta. Éta ogé ngagambarkeun kasempetan ageung pikeun pemasar anu asup.

Infographic nyorot pergeseran budaya sareng téknologi ayeuna kana konektipitas konektip sareng ngumpulkeun informasi anu janten pakewuh. Éta ogé kedah janten sinyal pikeun para pemasar yén pamasaran sélulér sanés mangrupikeun pilihan deui, tapi kabutuhan pikeun ngahontal anu nyambungkeun ku telepon. Naha éta ngarengsekeun masalah, milih réstoran, atanapi janten sosial dina Facebook, beuki seueur jalma anu ngandelkeun teleponna.

Paripolah Smartphone

One comment

  1. 1

    Pemasaran média sosial anyar muka cara pamasaran énggal dimana urang tiasa nyebarkeun inpormasi produk urang ngaliwatan média sosial kalayan kecepatan anu luar biasa gancang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.