Dominasi Tumuwuh tina Pilarian Mobile

siri pamilarian

Ngagaduhan halaman wéb sélulér sanés sanés pilihan sareng henteu kedah dijantenkeun pamekar wéb ayeuna. Kami parantos ngagarap versi sélulér sadaya situs sareng situs klien kami salami sasih ayeuna sareng éta hasil. Rata-rata, urang ningali yén langkung ageung ti 10% pengunjung klien kami sumping ku alat sélulér. Hurung Martech Zone, anu dioptimalkeun pikeun alat sélulér, urang tingali langkung ti 20% patalimarga kami asalna tina alat sélulér atanapi tablet!

Web Wéb mangrupikeun arena online anu ngembang pesat. Bumi pikeun langkung ti 4 milyar telepon pinter anu nyambung, statistik nunjukkeun yén panggunaan mobile bakal nyalip lalu lintas desktop dugi ka 2014. Ieu ngandung hartos yén henteu masalah jenis bisnis naon anu anjeun laksanakeun, pemirsa anjeun dina wéb mobile, sareng anjeun kedah ngahontal éta.

Aya kabiasaan khusus dina kunjungan sélulér anu rada béda ti pangunjung wéb anu biasa. Panaliti mobile anu badé dina situs anjeun biasana ngadatangan usaha anjeun atanapi nalungtik pameseran anu badé dilakukeun. AlchemyViral parantos ngempelkeun inpormasi anu luar biasa ieu infographic on optimasi mobile.

AlchemyViral Milarian SarengSiri

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.