Naon Liburan 2020 Diajar Kami Ngeunaan Strategi Pamasaran Mobile dina 2021

Strategi Balanja Liburan Libur

Éta henteu kedah ucapkeun, tapi usum liburan di taun 2020 henteu sapertos anu sanés anu urang ngalaman salaku kréativitas. Kalayan larangan ngajauhkeun sosial deui di dunya, paripolah konsumen bergeser tina norma tradisional.

Pikeun pangiklan, ieu langkung ngaleungitkeun urang tina strategi tradisional sareng Out-Of-Home (OOH), sareng ngarah kana kapercayaan kana Dursasana mobile sareng digital. Salian ti ngamimitian tiheula, anu can pernah kajadian naek dina kartu kado dipiharep diperkirakeun manjangkeun usum liburan ogé kana 2021.

Anu mésér henteu ngan ukur nyéépkeun langkung seueur dina kartu kado (17.58%) taun ayeuna, tapi ngagaleuh kartu kado langkung sering (+ 12.33% YoY).

InMarket

Nyusun pesen libur sareng ngadorong balanja ngalangkungan saluran mobile sareng digital bakal janten kaparigelan anu diperyogikeun pikeun para pemasar pikeun ngarangkul mangtaun-taun ka payun.  

70% kartu kado ditebus dina 6 sasih saatosna.

Paytronix

Sedengkeun iklan sélulér sacara sajarahna aya pangaruhna, urang kedah sadar kana tantangan unik na: konsumén ngalangkungan balanja dina layar anu langkung alit hartosna kirang perumahan pikeun iklan. Sumawona, kacenderungan pikeun ngagulung dina alat sélulér hartosna yén perhatian waktos langkung pondok tibatan kantos diantara laut iklan anu sami. 

Ieu ngajantenkeun langkung penting pikeun ngasingkeun mérek anjeun, pastikeun olahtalatah kreatif ngirim pesen anu tepat sacara singket, dumuk saé sareng calon pembeli, sareng nyetir tindakan anu nyababkeun hasil anu dipikahoyong. Léngkah munggaran pikeun nunjukkeun yén touch pribadi pikeun konsumén asalna tina prosés kréatip di tukangeun pamasaran produk anjeun. 

Mimitian Ku Rencana Kaulinan sareng Alat Anu Leres

Léngkah penting anu munggaran sateuacan nyerat kecap salinan nyaéta ngartos dua pilar penting:

  • Saha anu anjeun pikahoyong ngahontal?
  • Naon aksi anjeun hoyong aranjeunna nyandak? 

Sateuacan ngagali kana olahtalatah sareng citra, mimiti angkat deui sareng pikirkeun naon anu anjeun cobian. Naha anjeun nyobian ningkatkeun kasadaran pikeun mérek anjeun? Naha anjeun ngenalkeun produk énggal ka pasar? Naha anjeun nyobian ngadorong penjualan? 

Di lingkungan mobile, sigana sadaya tujuan ieu moal tiasa dilakukeun, tapi ku rencana gim anu leres, anjeun tiasa ngawangun kampanyeu sareng angkat tambahan pikeun ngawangun Dursasana dina tujuan ieu. Pamikiran liniér ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngiringan noise sareng nyiptakeun momen mérek anu mangaruhan.

Gaduh Campuran Campuran Alat Anu lega pikeun dipilih

Sakali anjeun parantos ngaguratkeun strategi sareng tujuan anu jelas, giliran perhatian anjeun kana alat. Aya rupa-rupa alat pikeun ngabantosan mastikeun palaksanaan kréatip anjeun suksés — toko lokator, kamampuan média euyeub, pidéo, eusi sosial anu aya, sareng seueur deui. 

Pikeun nyampur sacara digital, condong kana alat digital sapertos interaktivitas sareng gamifikasi beuki janten blok pangembangan kampanye suksés sareng ngabantosan mérek menonjol. Paduli bungkusan kreatif, Dursasana sareng panggero anu jelas anu penting pikeun olahtalatah kreatif anu resonates sareng konsumén dina cara anu bermakna sareng mangaruhan. 

Ngagabungkeun Eusi Kartu Kado upami relevan

Dibikeun naékna gancang tina kartu kado usum liburan ieu, promosikeun kartu kado anjeun nyalira sareng nambihan saran anu relevan pikeun ngadorong panggunaan. Ieu kalebet tautan anu ngabantosan dina sadaya olahtalatah anu ngamungkinkeun pangguna mariksa kasaimbangan sareng kéngingkeun rekomendasi anu relevan dumasar kana pameseran anu kapengker supados anu nampi kartu kado nampi inspirasi dumasar kana tren pembeli koléktif atanapi acara paripolah anu khusus. . 

Carita Suksés pikeun Nginspirasi Stratégi

Peuntas unggal waktos anu nangtang pikeun pangiklan, aya juara anu alami; mérek anu nembus sora ku strategi anu bijaksana, pikaresepeun kreatif, sareng presentasi anu dinamis. Ieu sababaraha kampanye anu ngagabungkeun masing-masing elemen ieu pikeun nyiptakeun strategi anu unggul: 

  • Kavling ageung! - pangecér Amérika ieu nyiptakeun kampanyeu anu nganteurkeun inpormasi sapopoé ngeunaan kado sareng tawaran ka konsumén. Unit kréatip ieu ngahijikeun galeri kontén anu tiasa di-swipe sareng animasi dina unggal pigura, nampilkeun barang liburan anu unik sareng animasi pikeun dianggo langkung seueur ku anu balanja. A balanja kiwari tombol panggero pikeun aksi (CTA) teras ngarah ka halaman pameseran produk. Ieu kreatif pisan suksés dina kombinasi kamampuan média anu euyeub sareng gambar anu pikaresepeun, anu unik.
  • Josh Cellars - nyandak pendekatan anu langkung tradisional pikeun kampanye kampanye liburan, ngamangpaatkeun layar lengkep, pidéo luhur. Citra anggur anu raoseun dituang caket seuneu anu ngageleger nyiptakeun kasus panggunaan anu pikaresepeun pikeun produk, sareng ngawangun nilai anu teu kasatupan tina produk tanpa nungtut kreativitas ti anu nongton. The halaman badarat saderhana sareng elegant, nampilkeun dua vintages luhurna sareng tautan pikeun mésér anggur ayeuna.

  • STIHL - panyadia internasional alat-alat listrik sareng batréna nganggo kampanye bertema liburan di mana animasi pembukaan ngagedekeun tumpukan bungkusana dina téma-warna sareng pakakas listrikna. Ngaklik CTA ngarahkeun konsumén kana pangalaman anu tiasa diusap, kalayan lampu liburan diantelkeun di luhur, dimana anjeun tiasa balanja ngalangkungan tilu poéna anu béda. Dursasana salajengna ngarahkeun pemirsa ka halaman jéntré produk sareng tukang milari toko pikeun mendakan pangecér anu pang caketna anu ngajual produkna. Kampanye ieu mangrupikeun padamelan anu hébat pikeun ngagabungkeun animasi média sareng panganteur pikeun ngawangun unit anu pikaresep anu ngadorong kasadaran produk / deal, ogé alat anu saé pikeun milari dealer anu pang caketna.

animasi desktop

Sukses liburan ieu sareng saluareunna bakal meryogikeun perusahaan pikeun ngutamakeun kampanye kreatif anu dipersonalisasi anu narik pelanggan ngalangkungan interaktivitas, olahtalatah anu bermakna, sareng gamifikasi. Sareng sanaos ieu panginten benten, di dieu kanggo mangpaatkeun usum liburan ieu. Tetep aman!  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.