Kebangkitan Pengembara Mobile Modern

tren perjalanan mobile modéren

Usablenet parantos nyiapkeun séri infografis anyar anu ngagambarkeun épolusi gancang tina mobile dina industri perjalanan, Sareng stats nyarioskeun kanaékan musafir modéren, hasil anu héran program kasatiaan sélulér tiasa dilakukeun dina frékuénsi booking, kumaha milénialna ngautamakeun mobile dina kaputusan perjalanan, sareng seueur deui.

Serial lengkep kalebet takeaway sapertos:

  • Millennials mingpin biaya perjalanan sélulér: kaseueuran wisatawan anu sélulér mangrupikeun konsumen antara umur 25-44 taun. Aranjeunna nyéépkeun, rata-rata, 35% waktosna milari eusi perjalanan dina smartphone sareng tablet.
  • Pesenan sélulér parantos janten ekspektasi palanggan dasar: pesenan sélulér naék 20% dina paruh pertama 2014 dibandingkeun ngan ukur naékna 2% dina pesenan desktop.
  • Multichannel mangrupakeun konci pikeun perjalanan palanggan: 40% palanggan Expedia nganggo sababaraha alat pikeun mesen bari ampir satengah sadaya tujuan panaliti nalungtik sareng ideu perjalanan sateuacan dipesen dina alat sanés.
  • Program kasatiaan ningkatkeun pisan kasempetan konsumén bakal mesen hiber atanapi kamar hotél dugi ka 86%, kalayan sakitar 50% milénium ngemutan program kasatiaan "penting pisan" pikeun mesen.
  • 4 ti 10 wisatawan ayeuna daék bagikeun data pribadi dina raraga nampi manpaat pribadi

Pelancong modéren teras nyambung sareng ngaharepkeun pangalaman sélulér anu nyederhanakeun perjalanan pamayaran umum. E-book Travel anyar kami nunjukkeun kumaha merek perjalanan tiasa nyiptakeun pangalaman anu narik ati pikeun konsumén ngalangkungan saluran mobile ku cara ngajantenkeun langkung seueur kasempetan dina sélulér.

Unduh ebook ti Usablenet, Nu Ngumbara Mobile Modern sareng Kumaha Merk tiasa Terhubung sareng Aranjeunna Langkung Hadé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.