Nagara Mobile di Amérika Serikat

kaayaan mobile kami

Pamakéan sélulér di kalangan konsumen terus ningkat. 74% kamekaran aya dina telepon pinter kalayan 79% Pameli US browsing sareng balanja dina situs sareng aplikasi. Ku 2016 penghasilan aplikasi mobile bakal pencét $ 46 milyar. Pikeun ngitung naon artina shift dramatis ieu pikeun mérek anu aya di Usablenet ngahijikeun infographic anu nunjukkeun sabaraha panggunaan Internét mobile anu ngarobah cara konsumen berinteraksi sareng mérek dina wéb.

Usablenet AS Mobile Infographic

Usablenet kakuatan situs sélulér sareng pangalaman multichannel pikeun langkung ti 400 palanggan kalebet seueur pangecér luhur, merek perjalanan sareng jasa di dunya.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.