Pamasaran Multi-Saluran Interaktif ti Podium

logo eksaktarget

dorsey-email-réspon.pngSalah sahiji demo anu langkung menarik anu diayakeun di Sambungan ExactTarget, kamari, mangrupikeun demonstrasi interaktif waktos langsung anu dilakukeun ku Scott Dorsey, CEO, salami pidato pembukaan.

Témbal naros ka sadayana pikeun nga-SMS éta kecap panalungtikan sarta maranéhanana Alamat email ka 38767 pikeun ménta Forrester urang Ulikan Preferensi Kanal 2009 jeung Pangetahuan Palanggan nyaéta Marketer Power.

Sacara real-time, réspon pesen téks dikirim deui mastikeun konpirmasi sareng naroskeun naha anjeun ogé hoyong nampi pesen sora ti David Daniels, Wakil Présidén sareng Analis Utama pikeun Panalungtikan Forrester. Hiji email ogé sumping ti Scott Dorsey sareng inpormasi anu anjeun nyungkeun (di luhur).

Upami anjeun ngawaler sareng David kana pesen réspon, telepon anjeun disada sababaraha menit ka hareup kalayan pesen sora kieu:
[audio:https://martech.zone/wp-content/uploads/2009/09/YouMail_3174233928_Oct_13_2009_1_35_PM_EDT.mp3]

ExactTarget milarian nyandak jenis kampanye langkung jauh deui taun ieu ku leres-leres ngaitkeun telepon antara dua pihak janten anjeun tiasa gaduh paguneman anu saleresna.

Ieu mangrupikeun panggunaan épék email, sora sareng mobile anu épéktip dina hiji kampanye multi-kanal. Blogger téknologi sélulér kami, Adam Small, parantos ngalakukeun kampanye anu sami pikeun klien Perumahanana sareng naékkeun tingkat nutup na sacara signifikan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.