Pamrosésan Pamayaran Ponsel

dompét mobile

Dina 2 taun ka hareup, 20% sadaya telepon sélulér anu dijual bakal ngagaduhan kamampuan mayar liwat NFC (Near Field Communication) .. téknologi anu ngamungkinkeun sasalaman sareng pembayaran digital nalika alat anjeun disimpen dina sababaraha inci tina terminal . Seueur jalma anu ngaramal yén ieu tiasa janten tungtung mata uang sakumaha urang terang. Teu diragukeun yén éta bakal mangaruhan cara anu balanja bakal balanja sareng mésér barang ngalangkungan toko ritel!

infographic pembayaran dompét mobile

Grup Gerson Lehrman ngembangkeun ieu infographic pikeun éta Situs G +. Numutkeun kana halaman wéb na:

G + mangrupikeun komunitas dimana para profesional, akademisi sareng pangusaha anu paling aktif sareng boga pangaruh di dunya. G + nyayogikeun tempat pikeun jalma-jalma pikeun kalibet sareng jalma-jalma anu resep dina cara anu aranjeunna henteu acan nimbangkeun, ngamimitian paguneman énggal, naroskeun patarosan anu penting sareng ngajukeun ideu online sareng rapat pribadi.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.