Mobile aya di dieu. Situs anjeun TEU.

situs mobile

Kami ngajalankeun polling kami minggu kamari sareng naroskeun sabaraha situs perusahaan anjeun anu dioptimalkeun pikeun ditingali mobile. Urang Polling Zoomerang Hasilna 50/50 pamisah ... satengahna anjeun gaduh situs perusahaan anu siap ditingali hénpon atanapi ampir di dinya. Éta statistik hanjelu.

situs mobile

Éta statistik hanjelu kusabab wéb mobile na parantos aya di dieu. Comscore nembé ngaluarkeun data anu 48% tina 112 juta pangguna telepon sélulér Amérika ayeuna rutin nganggo alatna pikeun ngaksés kontén média, lian ti sora atanapi téks sareng éta bakal ngaleuwihan 50% dina akhir taun.

Situs ageung ngalaporkeun sabagéan ageung patalimarga na asalna tina telepon sélulér: The New York Times kéngingkeun 7.6%, USA Today kénging 10% sareng LA Times kénging 11.2%. Situs média sosial ningali pertumbuhan anu langkung ageung, sakitar 12.5% ... sareng pamiarsa tetep 2.8 kali langkung lami!

Kami nembé pasang postingan énggal anu disayogikeun 10 cara pikeun nyebarkeun kontén situs anjeun dina alat sélulér. Éta henteu meryogikeun sistem manajemén kontén anjeun janten mobile sayogi sanaos éta biasana solusi anu langkung saé.

babaturan urang di Marketpath nembé ngamajukeun hapé maturan, nyatakeun:

Nyiptakeun vérsi sélulér halaman wéb anjeun nyayogikeun pemirsa sareng solusi anu nyumponan kabutuhan selulerna, anu jauh béda tibatan kabutuhan komputer tradisional atanapi pangguna internét desktop. Pangguna internét sélulér meryogikeun halaman wéb anu saderhana, gancang, sareng gampang napigasi, sareng anu nyayogikeun eusi anu aya hubunganana pikeun pangguna sélulér.

Upami anjeun damel sareng propaider ladén parangkat lunak anu henteu ngagaduhan sarana ningali eusi anjeun sacara épéktip dina alat sélulér, anjeun parantos nempatkeun patalimarga anjeun dina résiko anu ageung. Kuring reuwas kana sabaraha sistem anu aya di luar sana anu teu acan ngamimitian ngembangkeun styleheet sélulér, tong pernah pikir antar muka anu dioptimalkeun ku sélulér.

One comment

  1. 1

    Abdi panas cuz Abdi mobile! Anjeun moal cuz anjeun henteu! Ieu sababna, ieu sababna, ieu naha kuring panas!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.