Customer.io: Pesen Pemasaran Otomatis anu Ngarobih

Anjeun ngagaduhan corong akuisisi palanggan anjeun dipencét. Strategi ingetan anjeun sadayana direncanakeun. Sareng anjeun ngagaduhan gudang anu pinuh ku data palanggan. Janten naha henteu cekap jalma anu ngarobih, sareng ti mana asal-usulna? Kasempetan, pesen pamasaran anjeun ngan ukur teu cocog sareng kabutuhan palanggan anjeun ayeuna. Sareng nalika aranjeunna henteu ningali nilai langsung dina naon anu anjeun kirimkeun, aranjeunna bakal gancang ngajauhan. Éta hartosna anjeun seueur berkorban

Naon Dupi API? Jeung Akronim lianna: REST, SOAP, XML, JSON, WSDL

Lamun anjeun ngagunakeun browser a, browser anjeun nyieun requests ti server klien tur server ngirimkeun deui file nu browser anjeun assembles tur mintonkeun kaca web kalawan. Tapi kumaha upami anjeun ngan ukur hoyong server atanapi halaman wéb anjeun nyarios ka server anu sanés? Ieu ngabutuhkeun anjeun pikeun kode program kana API. Naon Dupi API nangtung pikeun? API nyaéta akronim pikeun Application Programming Interface (API). API nyaéta sakumpulan

Web.com: Kumaha Cara Ngadamel Usaha Leutik atanapi Toko Online Anjeun Sareng Ngajalankeun Online Tanpa Ngarecah Bank

Konsultan sareng agénsi pamasaran condong damel sareng usaha anu ngagaduhan pendapatan anu cekap dimana aranjeunna ningali kasempetan pikeun investasi dina platform sareng jasa. Saatos ngamimitian sababaraha perusahaan dina sababaraha dasawarsa ka pengker, kuring terang kumaha sesahna pikeun ngadegkeun bisnis proprietor tunggal éta sareng nampi pendapatan ka titik dimana kuring tiasa nyewa karyawan anu munggaran. Langkung ti 12 juta perusahaan di Amérika Serikat ngagaduhan antara 1 sareng 4 karyawan. NAICS Loba

Tarif Churn Tinggi Ngahambat Pertumbuhan Aplikasi Game - Ieu Kumaha Cara Ngalawan Odds

Hiji dongéng salaku heubeul salaku waktu: kaulinan mobile investasi pisan dina acquiring pamaké anyar bari ingetan maranéhna nilik drawdown a. Studi data aplikasi kaulinan panganyarna ku Pushwoosh geus nembongkeun hiji trend musibah pikeun aplikasi kaulinan, utamana dina Android: ongkos churn maranéhanana soar ka 75.4% ku Poé 30. Dina éta, leuwih ti satengah tina panongton mahal-kaala eureun aktip dina. dinten anu sami pikeun masang aplikasi kaulinan. Dina ieu sigana