3 Conto Kuat Cara ngagunakeun Mobile App Beacon Technology pikeun naekeun Penjualan Eceran

Saeutik teuing usaha anu ngamangpaatkeun kamungkinan anu teu kaungkab tina ngahijikeun téknologi suar kana aplikasi pikeun ningkatkeun personalisasi sareng kamungkinan nutup penjualan sapuluh kali lipat nganggo pamasaran caket vs saluran pamasaran tradisional. Sedengkeun pendapatan téknologi suar mangrupikeun 1.18 milyar dolar AS dina 2018, diperkirakeun ngahontal pasar 10.2 miliar dolar AS dina 2024. Pasar Téhnologi Beacon Global Upami anjeun ngagaduhan bisnis pamasaran atanapi berorientasi ritel, anjeun kedah nimbangkeun kumaha aplikasi

3 Konci Pikeun Ngawangun Program Marketing Chat Anu Suksés

AI chatbots tiasa muka panto pikeun pangalaman digital anu langkung saé sareng ningkatkeun konversi konsumén. Tapi aranjeunna ogé tiasa nyumponan pangalaman palanggan anjeun. Kieu carana cara ngabenerkeunana. Konsumén dinten ieu ngarepkeun usaha pikeun nganteurkeun pangalaman pribadi sareng paménta 24 jam sapoé, tujuh dinten saminggu, 365 dinten sataun. Perusahaan di unggal industri kedah ngagedekeun pendekatan supados tiasa masihan pelanggan kadali aranjeunna milari sareng ngarobih pangasilanana

Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

8 Tren dina Téhnologi Parangkat Lunak Écéran

Industri ritel mangrupikeun industri ageung ngalaksanakeun seueur tugas sareng kagiatan. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas tren luhur dina software ritel. Tanpa ngantosan seueur, hayu urang ngalih kana tren. Pilihan Pamayaran - Dompét digital sareng gerbang pembayaran anu béda nambihan kalenturan kana pamayaran online. Pangecér ngagaduhan cara anu gampang tapi aman pikeun minuhan sarat pamayaran ti para nasabah. Dina cara tradisional, ngan ukur tunai anu diijinkeun salaku pamayaran

Naha Anjeun Henteu Kedah Mésér Halaman Wéb Anyar Deui

Ieu bakal janten ramalan. Henteu saminggu ngalirkeun yén kuring teu gaduh perusahaan naroskeun ka kuring sabaraha biaya kami pikeun halaman wéb anyar. Patarosan éta nyalira naékkeun bandéra beureum anu goréng anu biasana ngandung hartos yén éta mangrupikeun buang-buang waktu pikeun kuring ngudag aranjeunna salaku klien. Kunaon Kusabab aranjeunna nuju ningali halaman wéb salaku proyék statis anu ngagaduhan awal sareng titik akhir. Éta henteu ... éta médium