2Checkout: Skala Pamrosésan Pamayaran Anjeun Sacara Global Pikeun Maksimalkeun Panghasilan

Upami anjeun henteu acan kagungan kasempetan pikeun ngahijikeun solusi pamrosésan pamayaran, anjeun bakal ngalaman pangalaman diajar. Prosesor pamayaran gaduh seueur fitur sareng tawaran… tina biaya, sabaraha lami pembayaran anjeun dicekel, kana pangalaman pamayaran pangguna, dukungan global, pencegahan penipuan, ogé kualitas alat pikeun anjeun pikeun ngawaskeun pendapatan. 2Checkout mangrupikeun jasa pambayaran dumasar-awan anu ngamaksimalkeun konversi penjualan online ku cara nyayogikeun pamayaran global sareng lokal

MOLOCO Cloud: Data-Driven, AI-Powered Mobile Ad Solusi kanggo Aplikasi Mobile

MOLOCO Cloud mangrupikeun platform mésér otomatis pikeun inventarisasi iklan di bursa programmatic terkenal di dunya sareng jaringan iklan dina aplikasi. Ayeuna sayogi salaku platform dumasar-awan pikeun sadaya pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didukung ku téknologi mesin pembelajaran proprietary anu nguatkeun para pamasar mobile pikeun ngungkit data pihak-katilu sareng sinyal kontékstual ti peuntas ékosistem programmatis pikeun otomatis ngaoptimalkeun kampanye iklan dumasar kana rupa-rupa métrik kinerja. Fitur MOLOCO Awan Kalebet Bursa - ngahontal mobile

UserTesting: Wawasan Manusa anu Dipénta Pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Palanggan

Pamasaran modéren sadayana ngeunaan konsumén. Supados suksés dina pasar anu dipuseurkeun-pelanggan, perusahaan kedah pokus kana pangalaman; aranjeunna kedah empati sareng ngupingkeun eupan balik konsumén pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman anu diciptakeun sareng dikintunkeun. Perusahaan anu nganut wawasan manusa sareng kéngingkeun umpan balik kualitatif ti konsuménna (sareng sanés ngan ukur data survey) anu tiasa langkung saé hubunganana sareng hubungan sareng pembeli sareng konsumén na ku cara anu langkung bermakna. Ngumpulkeun manusa

The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS berkembang kalayan kamashuranana dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan jasa tanpa kedah

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna jauh sateuacan kantos nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun. Naon ari 'Smarketing'? Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngarobih tujuan sareng misi

10 Alat Optimasi App Store Top Pikeun Ngaronjatkeun Peringkat Aplikasi anjeun Dina Platform Aplikasi Anu Populer

Kalayan langkung ti 2.87 jutaan aplikasi anu sayogi di Android Play Store sareng langkung ti 1.96 juta aplikasi anu sayogi di iOS App Store, kami moal kaleuleuwih-langkung upami urang nyarios yén pasar aplikasi beuki rame. Sacara logika, aplikasi anjeun henteu bersaing sareng aplikasi sanés ti pesaing anjeun dina Ecological anu sami tapi sareng aplikasi tina peuntas segmen pasar sareng ruko. Upami anjeun pikir, anjeun peryogi dua elemen pikeun ngagunpkeun pangguna pikeun ngajaga aplikasi anjeun - na

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

TikTok Pikeun Usaha: Ngahontal Konsumén Anu Cocog Dina Jaringan Pidéo Pondok Ieu

TikTok mangrupikeun tujuan anu pangpayunna pikeun video mobile bentuk pondok, nyayogikeun eusi anu pikaresepeun, spontan, sareng asli. Aya sakedik mamang ngeunaan tumuhna: Statistik TikTok TikTok ngagaduhan 689 juta pangguna aktif bulanan di dunya. Aplikasi TikTok parantos diunduh langkung ti 2 milyar kali dina App Store sareng Google Play. TikTok rengking salaku aplikasi anu paling diunduh paling luhur di Apple App Store Apple kanggo Q1 2019, kalayan langkung ti 33 juta unduhan. 62 persén