Pamasaran Generasional: Kumaha Unggal Generasi Tuh Diadaptasi sareng Ngamangpaatkeun Téhnologi

Waktu maca: 2 menit Éta lumrah pikeun kuring pikeun nyerengeh nalika kuring ningali sababaraha tulisan ngageleger Millennial atanapi ngadamel kritik stereotip anu pikareueuseun. Nanging, aya sakedik mamang teu aya kacenderungan paripolah alami antara generasi sareng hubunganana sareng téknologi. Jigana aman pikeun nyatakeun yén, rata-rata, generasi anu langkung lami ulah ragu-ragu nyandak telepon sareng nyauran batur, sedengkeun jalma anu langkung ngora bakal luncat kana pesen téks. Nyatana, urang bahkan ngagaduhan klién anu

Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Waktu maca: 3 menit Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha pamanggihan: Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa. Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi paling sono

Kasempetan Hulu, Upselling, sareng Hilir Pikeun Pertumbuhan Usaha

Waktu maca: 3 menit Upami anjeun naros ka kaseueuran jalma dimana aranjeunna mendakan pemirsa, anjeun bakal sering nampi réspon anu sempit pisan. Kaseueuran kagiatan iklan sareng pamasaran aya hubunganana sareng pilihan ngajual perjalanan anu mésér ... tapi naha éta parantos telat? Upami anjeun teguh konsultasi transformasi digital; contona, anjeun tiasa ngeusian sadaya detil dina spreadsheet ku ngan ukur ningali prospek anjeun ayeuna sareng ngawatesan diri kana strategi anu anjeun mahir. Anjeun tiasa ngalakukeun

Pamasaran Berbasis Lokasi: Geo-Anggar sareng Beacon

Waktu maca: 2 menit Nalika kuring atos dugi di IRCE di Chicago, kuring nyarios sareng perusahaan anu ngajelaskeun ka kuring platformna anu nyambungkeun interaksi palanggan online sareng offline. Ieu conto: Anjeun asup kana toko ritel karesep anjeun. Pas anjeun ngalangkungan panto, manajer penjualan nyambut anjeun ku namina, ngabahas produk anu anjeun panilitian dina sadidinten dina Internét, sareng nunjukkeun sababaraha produk tambahan anu anjeun pikaresep.

Naon Marketing Deukeutna?

Waktu maca: 2 menit Marketing jarak jauh nyaéta sistem naon waé anu ngagunakeun téknologi lokasi pikeun langsung komunikasi sareng konsumén ngalangkungan alat portebelna. Kagunaan pamasaran caket kalebet distribusi média dina konser, inpormasi, midangkeun, sareng aplikasi sosial, check-in eceran, gateway pembayaran, sareng iklan lokal. Pamasaran jarakna sanés hiji téknologi tunggal, éta tiasa leres-leres diterapkeun ngamangpaatkeun sababaraha cara anu béda. Sareng éta henteu dugi ka panggunaan smartphone. Laptop modéren anu diaktipkeun GPS ogé tiasa sasaran liwat