MobileAppTracking: SDK pikeun Mobile Install Attribution

pamekaran aplikasi mobile

MobileAppTracking nawarkeun SDK (Android atanapi ios) pikeun gampang ngahijikeun ngalaporkeun dina jaringan iklan atanapi mitra penerbitan kana kerangka pangwangunan anjeun. Sakali SDK terintegrasi, anjeun tiasa ngalacak acara sacara dinamis ti mitra pihak katilu mana waé. MobileAppTracking henteu ngandelkeun UDID salaku padika atribusi - aranjeunna ngadukung sababaraha alternatif atribusi anu saluyu sareng kawijakan toko aplikasi.

Lacak pamasangan aplikasi sélulér sareng papacangan pangguna deui kana kampanye iklan sélulér anjeun.

MobileAppTracking tiasa nyayogikeun anjeun data pamasangan sareng konvérsi sacara real-time, ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun saluran pamasaran anjeun dina hubungan iklan anjeun. Rékam penjualan, dina mésér aplikasi, pendaptaran, parantosan tingkat, sareng data sanésna pikeun nangtoskeun nilai hirup (LTV) sareng ingetan pangguna. Anjeun bahkan tiasa ngalacak ngalangkungan aplikasi dina alat sélulér anu sami!

Kumaha MobileAppTracking Gawé

  • Tautan Nyukcruk - Ngahasilkeun tautan unik pikeun tiap sumber pamasaran.
  • Iklan Seluler - iklanna diklik sareng pangguna diidéntifikasi ngalangkungan sidik parangkat.
  • Pasar App - pangguna masang aplikasi anjeun.
  • sapagodos - pangguna muka aplikasi sareng SDK ngaidentipikasi sumberna liwat sidik jari.

Mobile App Tracking mangrupikeun platform lacak anu henteu bias anu nyayogikeun ngalacak sareng ngalaporkeun real-time pikeun iklan aplikasi mobile. Lacak sababaraha jaringan iklan, penerbit, sareng apiliasi ku ngahijikeun hiji SDK. Mobile App Tracking mangrupikeun platform rekonsiliasi anjeun pikeun sadaya kampanye iklan seluler.

Anjeun tiasa ngalacak dugi ka 50,000 atribut gratis unggal bulan pikeun ngamimitian teras mayar $ 0.002 per atribusi saatos éta. Harga jilid ditawarkeun pikeun panyaluran ponsel ageung langkung ti 2 juta atanapi langkung.

One comment

  1. 1

    Kuring heran mana anu khusus Attribution Marketing SDK anu kedah dihijikeun kana kaulinan sateuacan Soft Launch. Sareng punten ngajelaskeun naon kajadian kaulinan anu bakal dilacak SDK.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.