Mobilenomics: Upami anjeun Henteu Mobile, Anjeun Sanés Pamasaran

Screen Shot 2013 03 25 at PMN 1.39.40

Kami raoseun saé urang ningali tren téknologi datang teras ngawartosan anjeun sateuacanna. Kami parantos nyarios ngeunaan kamekaran héndsét langkung ti sataun ayeuna, tapi kagum nalika urang ngan ukur ngalakukeun inok optimasi pikeun klien anu anyar sareng aranjeunna henteu ngagaduhan strategi mobile… teu aya. Situsna henteu sélulér, emailna henteu dioptimalkeun pikeun mobile, sareng henteu aplikasi seluler dina cakrawala ... nada.

Kadang butuh pidéo pikeun kéngingkeun sudut pandang anu saé kana hal-hal na Erik Qualman ngalakukeun padamelan anu hadé dina nempatkeun statistik panerapan mobile kana sudut pandang. Kanyataanna nyaéta ... upami anjeun henteu sélulér, anjeun henteu pamasaran.

One comment

  1. 1

    Pamasaran mobile di dieu tetep, teu aya mamang ngeunaan éta. Perusahaan anu gagal mertimbangkeun ieu bakal aya dina seueur masalah dina padamelan generasi kalungguhanana. Anjeun kedah pastikeun yén halaman badarat anjeun bakal janten wawakil mérek anjeun, henteu masalah naon waé alat anu dianggo pikeun ngaaksésna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.