MockupsJar: Simpenan Mockups pikeun Mobile sareng Desktop

mockupsjar

Saleresna aya pasar pikeun naon waé - utamina dina dunya téknologi pamasaran. Abdi percanten pisan dina ngahémat waktos sareng henteu ngalakukeun nanaon anu padamelan dua kali. MockupsJar mangrupikeun salah sahiji jasa éta.

Daripada nyewa fotografer sareng nyandak poto aranjeunna nyandak aplikasi atanapi situs dina smartphone, desktop atanapi dina browser - naha henteu kéngingkeun poto anu diproduksi kalayan lampu anu hébat sareng nambihan gambar layar anjeun pikeun mockup anu hébat ?!

MockupJars leres pisan saderhana:

  • Pilih salah sahiji mockup curated na. Kami ngagaduhan seueur jinis mockup ti mana anjeun tiasa milih salah sahiji.
  • Unggah layar aplikasi anjeun atanapi candak halaman wéb langsung ku cara nuliskeun url sareng gambar na bakal dirobih pikeun mockup pilihan anjeun.
  • Unduh mockup anjeun dina sababaraha résolusi.

bookmark MockupsJar sareng masihan uji coba pikeun ningali editor monster maranéhna. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun kerja keras ku desainer anjeun tiasa fokus kana padamelan penting!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.