Jalan ka Marketing Modern

jalan pamasaran modern

Abdi resep pamasaran sareng sadayana anu diwakilanna. Numutkeun kuring, pamasaran khusus sabab ngahimpun sajumlah bakat sareng faktor:

  • Paripolah manusa - ngaramal paripolah manusa sareng ngartos kahoyong sareng kabutuhan na anu ngajalankeun tingkah laku éta.
  • kreativitas - muncul ideu inovatif anu saderhana sareng éndah, nyarioskeun aprésiasi masarakat pikeun éstétika.
  • analisa - nganalisis hasil data pikeun milari kasempetan pikeun paningkatan sareng paningkatan réspon.
  • teknologi - nerapkeun téknologi pikeun ngukur, ningkatkeun sareng ngajadikeun otomatis usaha pamasaran.

Kami ngahontal Jaman Emas pamasaran dimana seni sareng sains mendakan kasaimbangan anu sampurna. Kamampuh ngukur patepung sareng kamampuan nganalisis naon hartosna métrik. Sareng data sanés ngan ukur ngadorong kaputusan anu langkung saé, tapi ogé ngabébaskeun para pemasar janten langkung wani, ékspérimén, ngajajah ujung saluran anu kawéntar sareng miluan kaputusan anu anyar pisan. Ti Eloqua's Infographic, Jalan ka Marketing Modern

Kumaha teu urang meunang di dieu?

Modern Marketer Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.