Strategi Kandungan Modular pikeun CMO pikeun Ngurangan Polusi Digital

Strategi Kandungan Modular

Sakuduna kaget anjeun, meureun malah piss anjeun kaluar, pikeun neuleuman éta 60-70% tina eusi marketers nyieun mana teu dipaké. Henteu ngan ukur boros ieu, éta hartosna tim anjeun henteu sacara strategis nyebarkeun atanapi nyebarkeun kontén, sumawona nyaluyukeun eusi éta pikeun pangalaman palanggan. 

Konsep eusi modular sanés énggal - éta masih aya salaku modél anu rada konsép tinimbang anu praktis pikeun seueur organisasi. Salah sahiji alesan nyaéta pola pikir - pergeseran organisasi anu diperyogikeun pikeun leres-leres ngadopsi éta - anu sanésna nyaéta téknologi. 

Eusi modular sanés ngan ukur taktik tunggal, éta sanés hal anu kedah ditambah kana template alur kerja produksi kontén atanapi metodologi manajemén proyék supados éta ngan ukur dumasar kana tugas. Merlukeun komitmen organisasi pikeun mekarkeun cara eusi sareng tim kreatif damel ayeuna. 

Eusi modular, dipigawé leres, boga potensi pikeun transformasi sakabéh lifecycle eusi tur nyata ngurangan tapak suku anjeun tina eusi boros. Éta ngawartosan sareng ngaoptimalkeun kumaha tim anjeun: 

  • Strategi, ide, sareng ngarencanakeun eusi 
  • Jieun, ngumpul, nganggo deui, sareng ngahijikeun eusi 
  • Arsiték, modél, sareng eusi kurasi 
  • Lacak, sareng masihan wawasan, eusi sareng kampanye 

Upami ieu sigana pikasieuneun, pertimbangkeun kauntungan. 

Forrester ngalaporkeun yén leveraging eusi ulang pamakéan ngaliwatan komponén modular ngamungkinkeun usaha pikeun ngumpul custom - boh pribadi atawa localized - pangalaman digital leuwih gancang batan tradisional, modél linier produksi jeung manajemén eusi. Poé pangalaman eusi hiji-sareng-rengse geus réngsé, atawa sahenteuna maranéhna kudu jadi. Eusi modular ngabantosan ngagampangkeun paguneman anu terus-terusan, terus-terusan ngalangkungan papacangan kontén sareng pamiarsa anjeun ku ngamungkinkeun tim damel sareng blok kontén sareng set kontén pikeun nyampur sareng nyampurkeun pangalaman régional atanapi saluran khusus dina waktos sakedik waktos anu bakal dibutuhkeun sacara tradisional. . 

Naon deui, éta eusi lajeng ceases jadi enabler jualan na akselerator eta sakuduna dituju. Ngutip Forrester deui

70% tina reps jualan méakkeun antara hiji jeung 14 jam unggal minggu ngaropéa eusi pikeun pembeli maranéhanana ... [bari] 77% tina marketers B2B ogé ngalaporkeun tantangan signifikan nyetir konsumsi eusi katuhu jeung audiences éksternal.

Forrester

Teu aya anu bagja. Sedengkeun pikeun upside:

Upami perusahaan ageung nyéépkeun 10% tina pendapatan pikeun pamasaran, biaya eusi 20% nepi ka 40% tina pamasaran, sarta pamakéan deui dampak ngan 10% eusi per taun, geus aya tabungan multimillion-dollar. 

Pikeun CMOs, masalah eusi pangbadagna nyaéta:

  • Laju ka pasar - kumaha urang tiasa ngamangpaatkeun kasempetan pasar, nyaluyukeun kana naon anu lumangsung ayeuna tapi ogé pangsi nalika kajadian anu teu kaduga timbul. 
  • Ngurangan résiko - Naha kreatif gaduh sadaya eusi anu tos disatujuan aranjeunna kedah siap pikeun ngirangan ulasan sareng persetujuan sareng kéngingkeun merek, kontén anu patuh ka pasar dina waktosna? Sabaraha biaya reputasi merek anu goréng? Ngan butuh hiji pangalaman pikeun ngarobah pikiran jutaan (japati). 
  • Ngurangan runtah - Naha anjeun polusi digital? Kumaha profil runtah anjeun dina hal eusi anu henteu dianggo? Naha anjeun masih nuturkeun modél siklus kahirupan eusi linier anu panjang? 
  • Personalization Scalable - Naha sistem kami didamel khusus pikeun ngadukung rakitan non-linier tina pangalaman pribadi anu dikontekstualisasikeun dina saluran dumasar kana karesep, sajarah pameseran, wilayah, atanapi basa? Naha anjeun tiasa sacara strategis ngawangun kontén pikeun dianggo dina waktos anu béda-béda - anu didamel pikeun anjeun - tapi ogé mastikeun patuh, branding, sareng kontrol sareng jaminan kualitas dina siklus kahirupan eusi tanpa prosés anu nyéépkeun waktos?
  • Kapercayaan dina tumpukan martech Anjeun - Naha anjeun gaduh mitra téknologi anu kuat sareng juara bisnis? Sareng, sakumaha pentingna, naha data anjeun saluyu antara set alat anjeun? Naha anjeun ngajalankeun latihan pikeun ngalaan detil anu kotor sareng ngajantenkeun rohangan pikeun manajemén pajeulitna sareng parobihan organisasi anu diperyogikeun pikeun align téknologi pamasaran anjeun sareng bisnis? 

Di luhureun sakabeh ieu, Kapala Marketing Officer urang (CMO) padamelan nyaéta pikeun mindahkeun merek anjeun tina rata-rata ka genius. Naha anjeun suksés atanapi henteu, kumaha anjeun ngalaksanakeun éta, mangrupikeun cerminan langsung kana CMO sorangan - kumaha aranjeunna ngatur ibukota politik, tempatna dina c-suite, kamampuan pikeun ngirangan atanapi ngaleungitkeun proyék sareng olahtalatah anu gagal, sareng tangtu runtah, jeung kumaha sakabéh éta diawaskeun jeung dipetakeun ka kasuksésan tim jeung bisnis.  

Agility, pisibilitas, sareng transparansi anu diperyogikeun dina pergeseran pikiran ieu ngalangkungan produksi kontén sareng pangalaman digital. Modél ieu ngadorong strategi pamasaran eusi anu dihaja, tujuanana sareng kontén kualitas anu langkung luhur ngagunakeun sumber daya anu langkung saeutik, kalayan sadaya komponén anu diwangun pikeun ngadukung unggal pangalaman, eusi mikro anjeun atanapi blok modularized, janten kakuatan multipliers pikeun ngungkit eusi pangsaéna anjeun sacara éksponénsial dina pamiarsa anjeun.

Ku leveraging eusi modular salaku katalis pikeun robah, pikeun cara anyar gawe, anjeun nyetel naon saméméhna teu mungkin pikeun merek badag pikeun ngalengkepan. Sareng ngalangkungan skalabilitas murni - anjeun ogé ngabantosan tim anjeun janten langkung fokus ka hareup, anjeun ngangkat kreatif anjeun pikeun ngirangan kaduruk sareng seret organisasi. Anjeun nyandak sikap dina nempatkeun hiji tekenan kana eusi nu sagampil pentingna salaku produk jeung jasa anjeun ngajual, sarta tungtungna, anjeun instilling komitmen pikeun curb runtah sarta mastikeun pesen anjeun, visi anjeun, sarta identitas brand Anjeun, ulah ' t meunang subsumed ku noise polusi digital.