MomentFeed: Solusi Marketing Mobile Lokalisasi pikeun Milarian sareng Sosial

pamasaran lokal lokal

Upami anjeun pamasar dina ranté réstoran, atanapi langkung tina franchisee, atanapi ranté ritel, anjeun moal tiasa damel di unggal pasar sareng médium pikeun ngamajukeun unggal lokasi tanpa sababaraha jinis sistem. Merk anjeun umumna henteu katingali ku milarian lokal, buta kana papacangan palanggan lokal, henteu ngagaduhan alat pikeun nyiptakeun iklan anu relevan sacara lokal, sareng aranjeunna sering henteu ngatur ayana média sosial anu lengkep.

Kumpulkeun usaha sareng sababaraha parobihan paripolah konci:

  • 80% konsumén hoyong iklan ngarobih ka lokasi na
  • Aya langkung ti 1.7 milyar akun # sosial seluler aktip
  • 90% konsumén nyatakeun ulasan online mangaruhan kaputusan mésér
  • 88% konsumén nganggo milarian seluler pikeun milari produk sareng jasa anu caket

Éta badai sampurna. Anjeun peryogi paparan régional anu khusus pikeun konsumén lokal. Pikeun ranté nasional sareng merek franchise ageung, musna dina hasil teangan lokal parantos lami janten masalah kumargi seueur lokasi sareng data bisnis anu aranjeunna kedah jaga. Tambihkeun kana ieu kanyataan yén sinyal sosial, sapertos peringkat sareng ulasan, mangaruhan hasil teangan, sareng jumlah inpormasi anu kedah diawasi pikeun bisnis anu gaduh ratusan atanapi rébuan lokasi sigana ampir teu mungkin.

Pikeun méréskeun ieu, seueur usaha ageung sareng agénsi médiana, sapertos Applebee's, Jamba Juice, sareng The Coffee Bean, parantos MomentFeed, pikeun ngajantenkeun langkung gampang ngatur sareng ngaoptimalkeun data toko lokal konci sapertos alamat, jam operasi, ulasan sareng poto.

Platform MomentFeed nyambungkeun mérek multi lokasi sareng konsumén lokal di komunitas anu aranjeunna layani, ngamungkinkeun usaha pikeun nganteurkeun pamasaran lokal anu relevan dina skala di rébuan lokasi.

Platform Pemasaran Lokalisasi MomentFeed

momentfeed-platform

Platform MomentFeed diwangun ku solusi pikeun milarian sareng mendakan, média sosial, média berbayar sareng pangalaman pelanggan.

  • Milarian sareng Kapanggihna - MomentFeed ngabentuk sadayana tautan SEO lokal anu kritis pikeun anjeun sacara otomatis, ngabentuk sareng ngajaga ékosistem anu ningkatkeun dorongan lokal anjeun sareng masihan kapercayaan ka lokasi anjeun dina sadaya platform.
  • Média mayar - ngarobah hiji kampanye nasional kana kampanye unik khusus pikeun tiap lokasi kalayan gampang ku ngan ukur sababaraha klik ngamungkinkeun anjeun ngungkit eusi dina jaringan sosial anu béda.
  • Manajemén Media sosial - penerbitan dina aplikasi ka saluran sapertos Facebook, Instagram, Foursquare, Google+ sareng Twitter. Resep poto sareng ngaréspon palanggan dina skala. Lebetkeun eusi dinamis pikeun nyiptakeun patalina lokal sareng ngabagi kontén.
  • Garapan customer - rating agrégat sareng ulasan ti Facebook, Foursquare, Google, sareng Yelp ngamungkinkeun merek pikeun épisién ngawas sareng ngaréspon palanggan. Pangguna tiasa narik ulasan ti lokasi tunggal, milah dumasar kana rating bintang, sareng ngaréspon masing-masing atanapi ka kelompok koméntar.

pamilarian-pamanggihan

MomentFeed ngumumkeun yén éta ngalegaan kamampuanana salaku anu disatujuan Usaha Google abdi Rakan API. Ngalangkungan kemitraan ieu, MomentFeed tiasa langkung saé ngabantosan mérek nasional pikeun ningkatkeun hasil teangan lokalna sareng kampanye Google Ads ku ngagabungkeun daptar Google Bisnisku sareng kamampuan geo-optimasi anu aya.

Usaha Google abdi (GMB) ngamungkinkeun usaha nyiptakeun sareng ngatur daptar bisnis gratis di jaringan Google, janten konsumen tiasa gampang mendakan lokasi toko nalika ngalaksanakeun pamilarian dina Google Search sareng Maps. Nalika digabungkeun sareng kamampuan geo-optimasi MomentFeed anu aya, klien tiasa mastikeun akurasi anu langkung ageung, konsistensi sareng kontéks lokal pikeun masing-masing individu, toko lokal nalika, contona, konsumén milarian istilah sapertos "kopi," "toko sandwich" atanapi "ATM caket kuring. ” 

MomentFeed ogé mangrupakeun Rakan Instagram, Foursquare pikeun Rakan Usaha ogé anggota program Facebook Marketing Mitra (FMP)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.