Henteu Nyebarkeun Pangalaman Pribadi Anu Nganyenyeri Anjeun

personalisasi monetate

Dina IRCE taun ayeuna di Chicago, kuring diwawancara David Brussin, pangadeg Monetate, sareng éta mangrupikeun paguneman anu ngajentrekeun ngeunaan robih ekspektasi konsumén sareng pangalaman anu aranjeunna ngarepkeun ti pangecér boh online sareng pareum. Kasus pikeun personalisasi beuki kuat sareng panginten nembé ngahontal titik tip.

Monetate urang nembé Laporan Kuartal Ecommerce nunjukkeun yén tingkat mumbul naék, rata-rata nilai urutan turun sareng tingkat konvérsi teras turun. Personalisasi sareng tés ngagagalkeun tren ieu… sanés ngan saukur kusabab rekomendasi anu dioptimalkeun tapi kusabab situs anu nyebarkeun téknologi ieu kéngingkeun sareng ngajaga palanggan kusabab pangalaman palanggan anu ningkat.

Tambahkeun kana Gorobag sareng Laju Konversi

Laporan Ecommerce Quarterly nganalisa sampel acak langkung ti 7 milyar pangalaman balanja online anu dianggo toko anu sami data ngalangkungan unggal kuartal kalénder. Rata-rata sapanjang laporan diitung dina sadayana sampel. Indikator kinerja konci, sapertos nilai urutan rata sareng tingkat konvérsi, bénten-bénten dumasar industri sareng jinis pasar. Rata-rata ieu diterbitkeun ngan ukur pikeun ngadukung analisis dina unggal pelepasan laporan, sareng henteu dimaksudkeun pikeun patokan pikeun bisnis e-commerce.

Monetasi kakuatan personalisasi multi-kanal. Antarmuka Platform Monetate ngamungkinkeun pemasar pikeun nyiptakeun, nguji sareng nyebarkeun sajumlah terbatas pangalaman digital anu dipersonalisasi kalayan kabutuhan terbatas pikeun IT atanapi sumber konsultasi dina platform real-time.

  • Monetasi pikeun Email - Personalisasi surélék anjeun sareng kaitkeun kana halaman badarat anu dipersonalisasi.
  • Monetasi pikeun Merchandising - Saran produk pribadi sareng lencana.
  • Monetasi pikeun Aplikasi Mobile - Personalisasi sareng tés pikeun aplikasi mobile pituin.

Tinjauan Personalisasi sareng Ihtisar Saran

jeung Monetasi pikeun Personalisasi, anjeun tiasa nyiptakeun pangalaman palanggan anu disesuaikan pikeun wéb, email, sareng aplikasi sélulér. Anjeun tiasa ngatur sadaya pangalaman balanja ku ngarobih aset navigasi, spanduk, lencana, pahlawan, sareng seueur deui. Unsur data tiasa diintegrasikeun tina CRM sareng POS anjeun ogé wéb, lokasi, tingkah laku sareng data alat pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sapanjang situs anjeun.

ROI ngeunaan Personalisasi

Kalayan tantangan pasar online anu terus berkembang sareng persaingan, personalisasi sanés ngan ukur nyayogikeun pengembalian investasi, éta janten kabutuhan.

Kipling nembé ngagulung kisi rekomendasi produk ka homepage na sareng Monetate. Sanaos dasar sareng nyalira, perusahaan nyandak éta langkung jauh ku uji coba panempatan. Hiji versi nampilkeun rekomendasi produk di bagian luhur halaman sedengkeun versi sanésna nampilkeun grid dina handapeun halaman. Hasilna, tim ningkat Dursasana shopper sareng nangtoskeun panempatan anu pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun tingkat konvérsi.

Kalayan tingkat konvérsi masing-masing 7.29 persén sareng 9.33 persén, duanana jauh ngaleungitkeun tingkat konvérsi dasar situs na 1.64 persén.

The Return on Investasi dina Personalisasi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.