50,000,000 Kartu Bisnis!

kartu moo

Upami anjeun henteu ngagaduhan kasempetan pikeun mariksa minicards terkenal Moo, éta leres-leres ngarawat! Casey ti MooshinIndy.com parantos aya set anu dicetak sareng poto anu hébat sareng aranjeunna luar biasa.

Éta didamel tina saham anu saé sareng leres-leres narik ati anjeun. Nyatana, aranjeunna parantos payu langkung ti 50 juta kartu nama ti Moo sareng dikirimkeun ka langkung ti 150 nagara!

Moo ayeuna nambihan sababaraha pilihan:

  • Unggah gambar dua sisi - gampang ngahijikeun merek perusahaan, logo, sareng desain boh di payun sareng tukangeun MiniCards, ngembangna kamungkinan naon produk ieu tiasa dianggo. Salaku conto, Perch, perusahaan manajemén eusi online, parantos nyetak kode promosi unik pikeun masing-masing MiniCards na, ngajantenkeun janten alat pamasaran anu dinamis.
  • Pilihan tata perenah anyar - Témplat, font, sareng warna tambahan masihan palanggan langkung seueur pilihan pikeun desain kartu na, nyandak kustomisasi pribadi MOO ka tingkat anu énggal.
  • Diskon kuantitas - Kalayan pak 400 anu énggal, usaha alit tiasa mésér dina jumlah anu langkung seueur pikeun nyumponan kabutuhan jaringan sareng nampi diskon ageung.

Abdi yakin pisan kana éta kartu nama teu kedah dibaosan ku desain anu murah éta gancang dialungkeun pas anjeun balik ka kantor sareng ngalebetkeun inpo na LinkedIn. Ngamangpaatkeun unggal-unggal anjeun ngalirkeun kartu kana prospek anjeun salajengna pikeun ngajantenkeun kesan anu unik. Kartu Usaha MOO - $ 21.99 pikeun 50 Kartu Bisnis anu unik sareng khusus, masing-masing kalayan desain anu béda.

Kartu bisnis anu kuring énggal mésér leres-leres ngadamel percikan ageung - kuring nampi koméntar unggal-unggal kuring nyalabarkeunana. Paling sadaya, sanaos, kuring kéngingkeun réspon! gambar 2260935 10591059

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.