Ecommerce Sosial sareng Moontoast

e-commerce sosial

Kalayan langkung seueur jalma gumantung kana jaringan sosial sareng blog pikeun berita sareng pembaruan, fokus na nyaéta ngalibetkeun palanggan sareng konsumén poténsial ngalangkungan média sosial. Nanging, pikeun perusahaan, inisiatif Dursasana atanapi ngawangun brand sapertos kitu tetep latihan dina sia-sia lamun aranjeunna tungtungna henteu narjamahkeun kana pendapatan anu ditambih.

asup Moontoast, platform dagang munggaran anu tiasa disebarkeun sacara sosial, ngamungkinkeun perusahaan pikeun kalibet sareng jalma ngalangkungan média sosial, ngadistribusikaeun situs afiliasi sareng jaringan iklan, sareng monetisasi papacangan sapertos dina waktos anu sami.

Moontoast gaduh 3 Penawaran Produk (Katerangan tina situs na):

  • Toko anu disebarkeun - Moontoast's Distribution Store mangrupikeun storefront anu tiasa dilebetkeun kana halaman wéb naon waé sareng dibagi di jaringan sosial sareng ngalangkungan email. Kami ngawangun Toko Anu Disebarkeun pikeun ngamungkinkeun merek, musisi, penerbit, sareng selebriti manjangan jangkauan eCommerce ku cara nawiskeun langsung ka komunitasna. Sakabéh pangalaman balanja sareng transaksi aya dina toko, ngajantenkeun prosés mésér langsung sareng saderhana.
  • Impulsse Moontoast - Moontoast Impulse mangrupikeun aplikasi Facebook anu ngamungkinkeun para penggemar maénkeun, ngabagi, sareng mésér musik langsung tina halaman kipas Facebook. Aplikasi ieu diideuan ku Toko Disebarkeun anu suksés ku Moontoast anu seniman sapertos Taylor Swift sareng Reba parantos biasa ningkatkeun penjualan online. Kalayan Moontoast Impulse kami ngajantenkeun alat anu hébat sami tiasa diaksés ku sadaya seniman. Éta leyuran dagang sosial pinter, kuat, DIY.
  • Moontoast Analytics - Moontoast Analytics mangrupikeun fitur anu mantep - henteu sayogi dina platform perdagangan sosial sanés - anu masihan anjeun antrian di pasar. Tina paningal manuk ngeunaan tren sareng pola umum kana pandangan anu detil ngeunaan mana produk sareng bungkusan anu laris, data ieu nyayogikeun wawasan anu penting anu bakal ngabantosan anjeun sareng ngaoptimalkeun tawaran produk anjeun - ngajantenkeun langkung pikaresepeun, tiasa dibagi, sareng nguntungkeun. Moontoast Analytics nyandak tebakan tina ngahartikeun jinis wawaran anu paling pikaresepeun pikeun pemirsa anjeun.

Toko Disebarkeun Moontoast mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun merek pikeun nyiptakeun sareng ngadistribusikaeun storefronts online ngalangkungan jaringan sosial, blog, jaringan iklan sareng situs apiliasi. Tapi naon anu ngajantenkeun produk ieu menonjol tina ratusan produk anu sanés sapertos naon dina pasar anu ramé? Waleranna aya dina pilihan toko anu inovatif.

Salain ti Toko Sosial standar anu tiasa dilebetkeun kana halaman wéb mana waé, Toko PopUp cocog pikeun halaman badarat sareng spanduk iklan, narjamahkeun anu sanésna janten iklan popup anu sanés, kana kartu balanja. Toko Ad ogé ngarobah unit iklan kana karanjang balanja. Pilihan sapertos kitu nyayogikeun anu pangsaéna pangalaman pikeun palanggan sabab ieu henteu ngaganggu kagiatan browsingna atanapi lebet kana rutinitas balanja na.

Alat Analisis Sosial Moontoast mangrupikeun aksésori anu sampurna pikeun pelengkap toko sapertos kitu. Kalayan alat ieu, para pemasar kéngingkeun wawasan anu penting kana paripolah konsumén, pikeun ngaoptimalkeun tawaran sareng ngajantenkeun teu tahan ka palanggan anu dituju. Nya kitu, alatna ngagampangkeun pelacakan Dursasana sareng transaksi, pikeun nyusud pola sareng tren, ngamungkinkeun merek janten dina waktos sareng tempat anu pas kalayan tawaran anu leres. Alatna ngabantosan ngukur interaksi sosial, advokasi sareng pendapatan babarengan sareng ngabantosan mérek meunteun ROF atanapi Returns ti na Nu mikaresep.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.